Serbest piyasada gram altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Ocak çeyrek altının güncel fiyatı!

Pazartesi gününde Asya piyasalarının açılmasından sonra altın fiyatları yeniden gündeme geldi. Kapalıçarşı'da 24 Ocak gününde gram altın 792 TL, çeyrek altın ise 1.300 TL’den işlem gördü. İşte serbest piyasada güncel altın fiyatları…

Haftanın yeni gününde Pazartesi sabahında Asya piyasaları açıldıktan sonra Kapalıçarşı’da altın fiyatları yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi gördü. 24 Ocak Pazartesi gününde para politikasının yakın bir zamanda sıkılaşacağına ve Omicron varyantının küresel büyümeye yarattığı risklere odaklanmasıyla yeni haftada altın fiyatlarının dalgalı bir seyir yaşanacağından söz edildi.

Pazar gününde serbest piyasada gram altın 791 TL, çeyrek altın 1.299 TL, yarım altın 2.599 TL, tam altın 5.145 TL, Cumhuriyet altını da 5.292 TL’den alıcı buldu.

altın fiyatları

23 Ocak Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 791 TL
Çeyrek altın: 1.299 TL
Yarım altın: 2.599 TL
Tam altın: 5.145 TL
Cumhuriyet altını: 5.292 TL

Serbest piyasada gram altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Ocak çeyrek altının güncel fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları Asya piyasaları serbest piyasa gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.