Asya piyasaları öncesinde çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Şubat gram altının güncel fiyatı!

Pazar gününde Asya piyasaları öncesinde gram altın ve çeyrek altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Serbest piyasada gram altın 832 TL, çeyrek altın ise 1338 TL’den alıcı buldu. İşte Kapalıçarşı’da 20 Şubat güncel altın fiyatları…

Hafta sonunda Asya piyasaları öncesinde altın fiyatlarında inişli çıkışlı bir grafik yaşanıyor. Ukrayna’nın doğusundaki Rus ayrılıkçılar ile Ukrayna ordusu arasında bazı silahlı çatışmaların yaşandığına yönelik iddialar ile birlikte bazı tutarsızlıklar kafaların karışmasına neden oluyor.

Söz konusu gelişmeler ile birlikte 20 Şubat Pazar sabahında serbest piyasada; gram altın 832 TL, çeyrek altın 1338 TL, yarım altın 2676 TL, tam altın 5353 TL ve Cumhuriyet altını da 5506 TL’den işlem görüyor.

Asya piyasaları öncesinde çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Şubat gram altının güncel fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 20 Şubat güncel altın fiyatları

Gram altın: 832 TL
Çeyrek altın: 1338 TL
Yarım altın: 2676 TL
Tam altın: 5353 TL
Cumhuriyet altını: 5506 TL

Asya piyasaları öncesinde çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Şubat gram altının güncel fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları Asya piyasaları serbest piyasa gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.