"Ölmemeye karar verdim!"

Ünlü oyuncu Asuman Dabak, Magazin Noteri programına konuk oldu. Dabak yıllar boyunca kanserle olan mücadelesini anlattı.

Yıllar önce kendisine ilk rahim kanseri teşhisi konduğunu anlatan Asuman Dabak, bir doktorun kendisine “6 ay ömrün kaldı” dedikten sonra bile vazgeçmediğinden bahsetti.

"Ben bu hastalığı kabul etmiyorum ve ölmemeye karar verdim” diyen oyuncu, hastalığın ardından nasıl mücadele etmesi gerektiğini bildiğini ve hayatındaki önceliklerin yer değiştirdiğini de sözlerine ekledi.

"Ölmemeye karar verdim!"

Dabak, 'Kilit' filminin setinde yönetmen Adil Oğuz Valizade ile Mert Fırat arasında yaşandığı iddia edilen tartışmalar hakkında da konuştu.

Başarılı oyuncu, "Ben sette böyle bir şeye denk gelmedim. Bizim dışımızda bir şey yaşandıysa bilemem. Adil benim çok eski arkadaşım. Her ekipte ufak tefek zorluklar yaşanabilir. Ancak benim kulağıma böyle bir şey gelmedi. Filmin çekimleri bitmek üzere ve Mert, final sahnelerini çekecek. Sağlam bir polisiye film geliyor" sözleriyle söylentilere son noktayı koydu.

2013 yılında ticarete atılan ancak "20 yıllık birikimim" dediği 2.5 milyon lirasını dolandırıcılara kaptırdığı haberleri ile gündeme gelen Asuman Dabak, konuyla ilgili sorulara; "Yargı süreci devam ediyor. İlahi adalet yerini bulacaktır." açıklamasında bulundu.

"Ölmemeye karar verdim!" ile ilgili etiketler asuman dabak rahim kanseri magazin noteri
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.