"Astronot olmak TIR şoförü olmaktan daha kolay!"

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Tolga Karel, TIR şoförü oldu. Karel, telefonla bağlandığı bir magazin programında yeni işini anlattı.

İki yıl önce Amerika’ya yerleşen Tolga Karel, işleri iyi gitmeyince TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Ünlü oyuncu, hayatındaki bu radikal değişiklikle ilgili ilk kez konuştu! Haberi duyuran 2. Sayfa'ya bağlanan Karel yoldan bağlandı ve şunları söyledi:

"ZOR GÜNLER GEÇİRDİM..."

"Öncelikle herkese selam gönderiyorum. Bazı düzeltmeler için bağlandım aslında. Bu iflas ettiği olayı gerçek değil. Sağlık şirketim devam ediyor. Ama elbette burada işler hemen yükselmiyor burada. Ciddi vize problemleri yaşadık iki ülke arasında. İflas etmedim zor günler geçirdim.

 "ASTRONOT OLMAK DAHA KOLAY"

İkincisi TIR şoförlüğü benim çocukluk hayalimdi. Burada bu işi yapmak kolay değil. Astronot olmak TIR şoförü olmaktan daha kolay. 16 teste tabi tutuluyorsunuz. Lisans almak çok zor. Alın teriyle kazandığınız para helal paraysa hiçbir problem yok. Burada kazandığım parayı sormak da çok ayıptır.Bu işi seviyorum Amerika'yı geziyorum.

 ÖNEMLİ OLAN PARA DEĞİL HUZUR

Şöhret hayatımı bırakıp neden bu işi yaptığımı sorarsanız çok kazanmak önemli değil önemli olan hayatı huzurlu biçimde yaşayıp mutlu olmak. Çok paralar kazanmak çok mühim değil. Huzur içinde yaşıyıp durumu. Ben bu işi sevdim; yeni insanlarla tanışıyorum."

 

"Astronot olmak TIR şoförü olmaktan daha kolay!" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.