Aston Villa-Everton maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Cenk Tosun'un sakatlığı ne durumda?

Milli santrfor Cenk Tosun tendon sakatlığı atlatarak sahalara döndü. Everton'da idmanlara başlayan 30 yaşındaki futbolcu "Yeniden başlıyoruz" paylaşımıyla ne kadar hırslı ve istekli olduğunu gösterdi. Cenk'in takımı Everton bu akşam Premier League'in 5. haftasında Aston Villa deplasmanında...

Premier League'in 5. haftasında Aston Villa ile Everton kozlarını paylaşıyor. Zorlu mücadele öncesi Everton'da Cenk Tosun sevinci yaşanıyor. Milli golcü uzun süreli sakatlığını atlattı ve sahalara döndü.

Geçen sezon devre arasında Beşiktaş'a kiralanan ve Erzurum deplasmanında buzla kaplı zeminde sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalan Cenk Tosun, dün bireysel çalışmalarına başladı. İngiliz ekibinin sosyal medya hesapları 30 yaşındaki golcünün geri döndüğü müjdesini verdi. Yıldız futbolcu da Instagram paylaşımda "Yeniden başlıyoruz" ifadeleriyle sevincini takipçileriyle paylaştı.

Aston Villa-Everton maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Cenk Tosun'un sakatlığı ne durumda?

ASTON VİLLA-EVERTON MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? CENK TOSUN'UN SAKATLIĞI NE DURUMDA?

Aston Villa-Everton maçı saat bu akşam saat 19.30'da oynanacak. Villa Park'taki mücadele S Sports'tan naklen yayınlanacak. Sakatlıktan yeni dönen Cenk Tosun maç kadrosunda değil. Teknik direktör Rafael Benitez'in yakından ilgilendiği tecrübeli santrforun önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Premier League'in işk 4 haftasında yenilgisiz 10 puan toplayan Everton, Aston Villa engelini de kayıpsız geçmek istiyor. Milli golcü Dominic Calvert-Lewin sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Jack Grealish sonrası yeni bir döneme başlayan Birmingham ekibi ise 4 maçta 4 puan topladı. Villa, bu 4 puanı evinde oynadığı maçlarda hanesine yazdırdı.

Aston Villa-Everton maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Cenk Tosun'un sakatlığı ne durumda? ile ilgili etiketler Cenk Tosun Everton Aston Villa premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.