Assassin's Creed'in yeni oyunundan ilk bilgiler geldi: Bağdat'ta geçecek, baş karakter Basim olacak

Assassin's Creed'in merakla beklenen yeni oyunundan ilk bilgiler geldi. Oyunun, serinin önceki yapımları gibi büyük bir oyun olması beklenmezken, Bağdat'ta geçmesi ve baş karakterin Assassin's Creed Valhalla'dan tanıdığımız Basim'in olacağı öğrenildi.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un yaptığı, oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Assassin's Creed'in yeni oyunundan ilk bilgiler geldi.

Bloomberg ve EuroGamer'ın haberine göre Assassin's Creed'in yeni oyununun kod ismi Rift. Bu yeni oyun aslında tam olarak bir ana oyun konumunda olmayacak. Daha öncesinde Valhalla'nın ek paketi olarak düşünülen bu Rift kod adlı bu projenin bağımsız bir oyun olmasına karar verildi. Kısaca ana karakterimiz Valhalla'daki Basim karakteri olacak ve EuroGamer'ın haberine göre oyun Bağdat'ta geçecek.

İlk bilgilere bu oyun büyük bir oyun olmayacak. 2022'nin sonu veya 2023'ün başında çıkması beklenen oyunun gizlilik odaklı daha küçük bir yapım olması bekleniyor. Bildiğiniz üzere Ubisoft şu anda birçok farklı dönemde geçecek olan "live service" tarzında, yani online olacak bir oyun üzerinde çalışıyor. Assassin's Creed Infinite isimli bu oyunun öncesinde boşluğu doldurması için de Rift isimli bu proje çıkış yapacak.

 

Assassin's Creed'in yeni oyunundan ilk bilgiler geldi: Bağdat'ta geçecek, baş karakter Basim olacak ile ilgili etiketler Bağdat assassins creed yeni oyun basim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.