Asma kattan düşen adam elindeki telefonu bir saniye bırakmadı!

Kağıthane'de lastik ustası bir adam asma kattan düşerken elindeki telefonu bir saniye bırakmadı, arkadaşıyla konuşmaya devam etti. Yaşanana ilginç anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Kağıthane'de oto lastik tamir atölye sahibi Sadık Tunç, bir arkadaşının deposunda lastik seçmek için asma kata çıktı.

GİRİŞ KATA DÜŞTÜ, KONUŞMAYA DEVAM ETTİ

Cep telefonundan arkadaşıyla konuşan Tunç, asma katın zeminindeki tahta kırılınca giriş kata düştü. Sadık Tunç, düşme anında bile telefonda konuşmaya devam etti.

 

Asma kattan düşen adam elindeki telefonu bir saniye bırakmadı! - Resim : 2

İLGİNÇ ANLAR KAMERADA

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, depoya gelen Tunç, merdiven ile asma kata çıkıyor. Lastik aradığı sırada da tahtanın kırılmasıyla kendini yerde buluyor. Bir yandan da arkadaşıyla telefonda konuşmaya devam eden Tunç, daha sonra sandalyeye oturuyor.

 

Asma kattan düşen adam elindeki telefonu bir saniye bırakmadı! - Resim : 4

"TELEFON ELİMDE KALMIŞ"

Sadık Tunç, “Üst kattan lastik almak için arkadaşın asma katına çıktım. Sağlam değilmiş. Bir anda kendimi yerde bulum. O sırada arkadaşımı aramıştım. Lastiğin yerini öğreniyordum ama telefon elimde kaldı. Düştükten sonra görüşmeye devam ettim. Allah'tan bir şey olmadı. Ufak tefek sıyrıklarla atlattık” dedi.

Asma kattan düşen adam elindeki telefonu bir saniye bırakmadı! - Resim : 5

"İSTER İSTEMEZ GÜLMEYE BAŞLADIK"

Depo sahibi Adem Göktaş da “Arkadaş lastik istedi. Lastiğin yerini söyledim. Üst kata çıktıktan sonra beni aradı. Ben lastiğin yerini tarif ederken düştü. Düşerken de benimle görüşüyordu. Düştükten sonra görüşmeye devam etti. Ben düştüğünü anladım. İşyerine gelince kamera kayıtlarına baktım. İster istemez gülmeye başladık” diye konuştu.

 

Asma kattan düşen adam elindeki telefonu bir saniye bırakmadı! ile ilgili etiketler Kağıthane İstanbul asma kat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.