Aslışah Alkoçlar'ın bebeği göründü

Anneannesi Hülya Koçyiğit'e benzerliğiyle dikkat çeken Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz Şubat ayında Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştu. Sık sık hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen Alkoçlar'ın karnı göründü.

Yeşilçam yıldızı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar'ın evlendiği ilk günden beri hamile olduğu iddia ediliyordu. Alkoçlar'ın karnı sonunda göründü.

Aslışah Alkoçlar'ın bebeği göründü

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Aslışah Alkoçlar, spor yaparken çektiği bir videoyu hesabından takipçileriyle paylaştı. Alkoçlar'ın görünen karnı kısa sürede sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Aslışah Alkoçlar'ın bebeği göründü - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde eşi Kaan Demirağ ile yat keyfi yapan Aslışah Alkoçlar karnı burnunda halleriyle dikkat çekti. Demirağ çiftinin erkek bebek beklediği ortaya çıktı. Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ, Dubai'deki rötarlı balayından geçtiğimiz haftalarda dönmüştü.

Aslışah Alkoçlar'ın bebeği göründü - Resim : 3

 

Aslışah Alkoçlar'ın bebeği göründü ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Hülya Koçyiğit Kaan Demirağ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.