Aslışah Alkoçlar'dan Hadise'ye şok sözler!

Hakan Sabancı ile geçtiğimiz aylarda ayrılan Aslışah Alkoçlar, önceki gün Bebek'teydi. Alkoçlar, adı Sabancı ile anılan Hadise ile ilgili sorulara "Türk şarkıcıların tarzını pek beğenmiyorum. Kıyafetleri, kocaman damgalı logolarıyla giyiyorlar" yanıtını verdi.

Aslışah Alkoçlar, eski aşkı Hakan Sabancı'yla birlikte olduğu konuşulan Hadise'yi moda üzerinden vurdu. Sosyetik güzel, 'Türk popçular kötü giyiniyor' açıklamasında bulundu.

ALKOÇLAR'DAN HAHDİSE'YE İNCE MESAJ

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'dan eski aşkı Hakan Sabancı'yla adı aşk dedikodularına karışan Hadise'ye ince mesaj… Genç işadamıyla 1 yıllık aşkı Ekim 2016'da biten Alkoçlar, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Elinde tarçınlı ve limonlu suyuyla gezen sosyetik güzel, 6 kilometre yürüdüğünü ve Alaçatı tatilinde aldığı kiloları vermeye çalıştığını söyledi. Alkoçlar, "Polemik yapmak istemiyorum. Ama Türk şarkıcıların tarzlarını beğenmiyorum. Sırf marka diye kocaman damgalı kıyafetler giyiyorlar." şeklinde konuştu.

fdgsdfdfgsd

BİR TAŞ DA DEMET'E

Sosyetik güzelin bu sözleri ise akıllara sürekli 'Moschino' logolu kıyafetlerle gezen Demet Akalın'ı getirdi. Ünlülerden Yasemin Özilhan'ın stilini çok beğendiğini de dile getiren sosyetik güzel aşk hayatıyla ilgili ise şöyle dedi: "Hayatımda biri olursa Hakan'la olduğu gibi saklamam, onunla el ele çıkarım."

"KAAN ARKADAŞIM"

Geçtiğimiz günlerde Kaan Boyner ile gece gezmesinde görüntülenen Alkoçlar, "Kaan benim yakın arkadaşım. Onun sevgilisi var" dedi.

Aslışah Alkoçlar'dan Hadise'ye şok sözler! ile ilgili etiketler Hadise Aslışah Alkoçlar Hakan Sabancı Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.