Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ evlerine kavuştu

Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin kızları Aslışah Alkoçlar (28), ocak ayında nişanlandığı, gıda sektöründe faaliyet gösteren HD Group'un veliahtı Kaan Demirağ (37) ile 5 Şubat'ta aile arasında Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen sade törenle nikah masasına oturmuştu. Bebek bekleyen Demirağ çifti, nikahtan günler sonra evlerine kavuştu.

Pandemi nedeniyle düğün tarihlerini öne çektikleri için evlerinin dekorasyonunu yetiştiremeyen Demirağ çifti sonunda yeni evlerine taşındı. Erkek bebek bekleyen Alkoçlar, yeni evinden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ evlerine kavuştu


Günaydın Yazarı Bülent Cankurt, Demirağ çiftinin yeni evlerine taşınmasıyla ilgili köşesinde bir yazı kaleme alarak şu ifadelere yer verdi;

YENİ YUVALARINA KAPANDILAR!

''5 Şubat'ta görkemli bir düğünle hayatını birleştiren Aslışah-Kaan Demirağ çifti, yeni yuvalarına taşındı. Pandemi nedeniyle düğün tarihlerini öne çektikleri için evlerinin dekorasyonunu yetiştiremeyen yeni evliler, 17 günlük tam kapanma öncesi biten evlerine apar topar taşınmayı başardı. Aslışah Hanım, önceki gün sosyal medyada yeni yuvasından fotoğraflar paylaştı. Evin dekorasyonunu çok beğenen takipçileri, tertip ve düzeninden dolayı da Aslışah Hanım'a övgüler yağdırdı. Yaklaşık üç ay sonra oğullarını kucaklarına almaya hazırlanan Demirağ çiftinin, yeni yuvalarındaki mutluluğu daim olur inşallah.''

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ evlerine kavuştu - Resim : 2

 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ evlerine kavuştu ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Kaan Demirağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.