Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan hamilelik pozu

Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin 28 yaşındaki kızları Aslışah Alkoçlar, kendisinden 9 yaş büyük sevgilisi HD Group'un veliahtı Kaan Demirağ ile 9 Ocak'ta nişanlanmış, 5 Şubat'ta ise nikah masasına oturmuştu. Evlendikten bir süre sonra hamile olduğu ortaya çıkan sosyetik güzelin karnı iyice büyüdü ve belirginleşti. Daha önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda karnını gizleyen Alkoçlar, bir ilke imza atarak hamilelik pozunu Instagram hesabından paylaştı.

HD Group'un veliahtı Kaan Demirağ (37) ile 5 Şubat'ta Beşiktaş'ta aile arasında düzenlenen sade bir törenle nikah masasına oturan Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan'ın torunu Aslışah Alkoçlar, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan hamilelik pozu

BEBEK GÖRÜNDÜ

Evlendiği ilk günden beri hamile olduğu konuşulan Alkoçlar'ın geçtiğimiz günlerde spor yaparken paylaştığı videoda belirginleşen karnı dikkat çekmişti. Erkek bebek bekleyen Alkoçlar, hamileliğinin beşinci ayına yaklaşırken karnı burnunda pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan hamilelik pozu - Resim : 2

'SAHİL TÜMSEĞİ'

Sosyal medyayı aktif kullanan ve büyüyen karnıyla ilk kez kamera karşısına geçen Alkoçlar'ın "Sahil tümseği" notunu düştüğü bikinili fotoğrafı kısa sürece binlerce yorum ve beğeni aldı.

Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan hamilelik pozu - Resim : 3

EVLERİNE TAŞINDILAR

Pandemi nedeniyle düğün tarihlerini öne çektikleri için evlerinin dekorasyonunu yetiştiremeyen Demirağ çifti geçtiğimiz günlerde evlerine taşınarak aşk yuvalarında yaşamaya başladılar.

Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan hamilelik pozu - Resim : 4

 

Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan hamilelik pozu ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Kaan Demirağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.