Aslıhan Malbora soyadından çektiğini başka bir şeyden çekmedi! "Tütüncü dükkanı gibiydim"

Üç Kuruş'ta oynadığı Leyla karakteri ile dikkat çeken oyuncu Aslıhan Malbora verdiği bir röportajda soyadı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Aslıhan Malbora şu sıralar Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş'ta Leyla karakteri ile ön plana çıkıyor. Gain Platformu'nda da Etkileyici adlı projede de Leyla'yı oynayan oyuncu, soyadı hakkında gelen sorulara ilginç cevaplar verdi.

Aslıhan Malbora, "Soyadınız çok havalı, değiştirmeyi düşündünüz mü" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti. "Soyadımı seviyorum ancak lise yıllarında soyadımdan çektiğim kadar başka hiçbir şeyden çekmedim. O kadar çok tütün ve tütün mamülleri lakabım vardı ki kendimi tobacco dükkanı zannetmeye başladım" diye konuştu.

Aslıhan Malbora soyadından çektiğini başka bir şeyden çekmedi! "Tütüncü dükkanı gibiydim"

Üç Kuruş dizisinin Leyla'sı Aslıhan Malbora, oyunculuk yapmasaydı yapacağı mesleği de açıkladı. Gıda Mühendisliği mezunu olan Malbora, oyunculuk yapmaya başladıktan sonra Kimya Mühendisliği okumayı bıraktığını söyledi.

Aslıhan Malbora soyadından çektiğini başka bir şeyden çekmedi! "Tütüncü dükkanı gibiydim" - Resim : 2

Oynadığı Leyla karakteri ile benzer yönlerinin çok olduğunu söyleyen Aslıhan Malbora, "İkimizin de hayat enerjisi çok yüksek" yorumunda bulundu.

Aslıhan Malbora soyadından çektiğini başka bir şeyden çekmedi! "Tütüncü dükkanı gibiydim" ile ilgili etiketler Show TV aslıhan malbora
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.