Aslıhan Karalar kimdir? Kuruluş Osman'ın Burçin'i kaç yaşında, nereli?

Aslıhan Karalar kimdir? ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisinin sevilen karakteri Burçin'i oynayan Aslıhan Karalar, dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Kuruluş Osman'ın Burçin'i Aslıhan Karalar doğum gününü dün kutladı. Peki Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Aslıhan Karalar kimdir? Kuruluş Osman dizisinin Burçin'i Aslıhan Karalar vatadanşlar tarafından araştırılıyor. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin karakterlerinden Burçin'i oynayan Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşındadır sorularının cevaplarını ve detayları haberimizden öğrenin!

ASLIHAN KARALAR KİMDİR?

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King's College'da işletme okuyor. Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi aldı. Instagram adresinin aktif olarak kullanan Aslıhan Karalar'ın 19 bine yakın takipçisi bulunuyor. Aslıhan Karalar, Instagram adresinden sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Aslıhan Karalar aynı zamanda 2017 Best Model of Turkey birinci oldu.

Aslıhan Karalar kimdir? Kuruluş Osman'ın Burçin'i kaç yaşında, nereli?

KURULUŞ OSMAN'IN BURÇİN HATUNU KİMDİR?

Aslıhan Karalar Osman Bey'in eşi Burçin Hatun'u canlandırıyor.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Aslıhan Karalar'dan karantinada kutlama

'Kuruluş Osman' dizisinin oyuncularından Aslıhan Karalar, 21 yaşına bastı. Karalar, yeni yaşını karantinada lüks dairesinde kutladı. Corona virüs sebebiyle dışarda kutlama yapamayan güzel oyuncu, geçtiğimiz yıl yapılan doğum günü partisinden kareleri yayınladı. Aynı zamanda 2017 Best Model of The World birincisi olan Karalar, kendisine gelen çiçekleri de takipçileriyle paylaştı.

Aslıhan Karalar kimdir? Kuruluş Osman'ın Burçin'i kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

 

Aslıhan Karalar kimdir? Kuruluş Osman'ın Burçin'i kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler ATV Kuruluş Osman aslıhan karalar kimdir burçin osman bey aslıhan karalar kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.