Aslıhan Gürbüz'ü yıkan ölüm! Acı haberi böyle duyurdu...

Son olarak Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Ceylan karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemde olan 39 yaşındaki oyuncu Aslıhan Gürbüz büyük bir acı yaşadı. Aslıhan Gürbüz'ün teyzesi Şebnem Tan vefat etti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Gonca Karanfil, Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Ceylan karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Aslıhan Gürbüz hayatını en büyük acılarından birini yaşadı. Gürbüz'ün 'arkadaşım, sırdaşım, öğretmenim' dediği teyzesi Şebnem Tan vefat etti. 

Kendisinden 3 yaş küçük olan meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı aşkla son dönemde sıkça adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

 

''HOŞÇAKAL ÇOCUKLUĞUMUN KADIN KAHRAMANI''

Büyük bir acı yaşayan Aslıhan Gürbüz, teyzesine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti:

''Anne yarımdan önce oyun arkadaşımdın, sırdaşım da oldun, öğretmenim de…
Gördüğüm en güzel anne de sendin, gülümseme de, kahkaha da…
Kısacık hayatında, sana yakışmayan tek şey bu oldu galiba..
Hoşçakal alman pastası kaçamakları, Ahmet Telli şiirleri, hoşçakal gülme krizleri, deterjan kokuları ve Ahmet Kaya şarkıları…
Hoşçakal çocukluğumun kadın kahramanı.
Hoşçakal şepnem, yattı''

Aslıhan Gürbüz'ü yıkan ölüm! Acı haberi böyle duyurdu...

Aslıhan Gürbüz'ün bu paylaşımına aralarında Seda Çetin, Açelya Akkoyun, Burcu Kara, Betül Demir gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 

 

Aslıhan Gürbüz'ü yıkan ölüm! Acı haberi böyle duyurdu... ile ilgili etiketler Aslıhan Gürbüz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.