Aslıhan Gürbüz neden İstanbul'u terk etti?

Rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Merve karakteriyle yıldızı parlayan Aslıhan Gürbüz dizi final yaptıktan sonra İstanbul'u terk etmişti. İşte Gürbüz'ün İstanbul'u terk etmesinin ardındaki neden...

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında yer alan habere göre; bir gün apar topar İstanbul’dan giden Aslıhan Gürbüz, kendisine bambaşka bir hayat kurdu. 36 yaşındaki oyuncu, kararını bir sene önce bugünler verdi.

Aslıhan Gürbüz neden İstanbul'u terk etti?

İki tanesi bel fıtığı olmak üzere dört kez ameliyat geçiren Gürbüz, geçmişte başına gelen trafik kazasının izlerini ve devamında yaşadığı sakatlıkları iyileştirmek için aylarca tedavi gördü. Tüm bunların üzerine saatlerce süren çekimler hem ruhen hem de bedenen Aslıhan Gürbüz’ü bitirdi. Dizinin bazı bölümlerinde senaryo değişiklikleriyle uzaklaştırılmasının sebebi de buydu.

Yepyeni bir hayat kuran güzel oyuncu; kaostan, trafikten, koşturmadan uzaklaştı. Doğa ile iç içe yaşamaya başladı. Huzurlu bir hayat sürdüren ünlü oyuncu, yeni hayatından fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Aslıhan Gürbüz neden İstanbul'u terk etti? ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Ufak Tefek Cinayetler aslıhan gürbüz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.