Aslıhan Güner İle İsmail Demirci Kuzey Yıldızı’ndan Sonra Tekrar Birleşti! İşte Dev Projenin Detayları

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk adlı dizi ile iki sezon boyunca ekranlarda olan Aslıhan Güner İle İsmail Demirci başarılı bir performans sergiledi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk adlı dizi ile iki sezon boyunca ekranlarda olan Aslıhan Güner İle İsmail Demirci başarılı bir performans sergiledi.

Komedi türünde yer alan dizi haziran ayında final yaparak ekranlara veda etmişti. İkili sosyal medyada da takipçi sayılarını arttırdı.

Bu Kez Aynı Türde Yer Alan Dizide Oynayacaklar

Kızıl saçları boyatarak imaj değiştiren Aslıhan Güner, Uzak Şehrin Masalı adlı dizide yer alacak. Dizinin çekimleri Kars’ta başladı. Komediden sonra Aslıhan Güner yeni dizisi dram türünde olacak. Dizi de Umay karakterine hayat verecek olan oyuncu dizideki performansı merakla bekleniyor

İsmail demirci de tıpkı Aslıhan Güner gibi komediden sonra dram türünde yer alan yeni bir dizi ile anlaştı. Demirci, MED yapım tarafından Metresler adlı yabancı dizi uyarlaması olan Yalancı Ve Mumları adlı dizide yer alacak.

Aslıhan Güner İle İsmail Demirci Kuzey Yıldızı’ndan Sonra Tekrar Birleşti! İşte Dev Projenin Detayları

Dört kadının karmaşık hayat hikâyesinin anlatıldığı dizinin henüz hangi kanalda oynayacağı netlik kazanmadı. Dizinin orijinali Güney Kore’de 2018 yılında yayımlandı

Aslıhan Güner Kimdir?

1987 doğumlu olan oyuncu Barış Manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Kuzey Rüzgârı, Asi, Kızıl Elma, Kehribar, The İmam, Sümela’nın Şifresi, Ver Kaç, Akıllara Seza gibi birçok projede yer aldı

Aslıhan Güner İle İsmail Demirci Kuzey Yıldızı’ndan Sonra Tekrar Birleşti! İşte Dev Projenin Detayları - Resim : 2

İsmail Demirci Kimdir?

1984 doğumlu olan oyuncu Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünü bitirdi. 2010 yılında Türkan adlı dizi ile ilk kez kameralar karşısına geçen oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide Erkan karakterini canlandırdı. 

Aslıhan Güner İle İsmail Demirci Kuzey Yıldızı’ndan Sonra Tekrar Birleşti! İşte Dev Projenin Detayları - Resim : 3

Anneler Ve Kızları, Çarpışma, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Fabrika Kızı, Mehmet: Bir Cihan Fatihi gibi birçok projede yer aldı. Posta Kutusu adlı filmde yer alan demirci, Krajina festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Aslıhan Güner İle İsmail Demirci Kuzey Yıldızı’ndan Sonra Tekrar Birleşti! İşte Dev Projenin Detayları ile ilgili etiketler Aslıhan Güner
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.