Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü

Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan, Londra'da düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası'nı izlemeye gitti. Dünyanın en prestijli tenis turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın finalinde dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise ile karşılaşan Aslıhan Doğan Turan hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi. Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. Aslıhan Doğan'ın kendi yüzüne uyguladığı filtreden Tom Cruise da nasibini aldı. 60 yaşındaki oyunu 20 yaş gençleşti.

Tenis dünyasının en prestijli turnuvası olan Wimbledon'da Novak Djokovic ile Nick Kyrgios arasında oynanan tek erkekler finalini izlemek için İngiltere'ye giden Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü
Tom Cruise, Novak Djokovic - Nick Kyrgios Wimbledon Tenis Turnuvası 2022 Tek Erkekler Finali'ni izledi


FİLTRENİN DOZUNU KAÇIRDI

2018 yılında hayatını birleştiren ve bu evliliklerinden Asil Aslan Turan ile Hamza Arda Turan adında iki çocuğu bulunan Aslıhan Doğan Turan & Arda Turan çifti, Wimbledon tenis turnuvasının finali için Londra'ya gitti. Büyük finali izlemeye giden Aslıhan Doğan Turan, dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile karşılaşınca hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi. Aslıhan Doğan Turan, kendi yüzüne uyguladığı filtreyi Tom Cruise'a da uygulayınca sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2


Aslıhan Doğan Turan'ın fotoğrafa uyguladığı filtre sayesinde 60 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Tom Cruise 40'lı yaşlarına döndü. Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Curise ile olan paylaşımı sosyal medyayı salladı. Tom Cruise filtreli haliyle görenleri hayrete düşürdü.

İŞTE ASLIHAN DOĞAN TURAN'IN WİMBLEDON PAYLAŞIMLARI...

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 4

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 5

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 6

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 7

 

 

Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan Arda Turan Tom Cruise Sosyal Medya filtre photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.