Tatile çıkmıştı! Kaldığı evde cansız bedeni bulundu!

Geçtiğimiz gün tatil yapmak için Muğla'nın Ula ilçesine giden ve kendisinden bir süre haber alınamayan 34 yaşındaki ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk'ten acı haber geldi. Ünlü tasarımcı, Ula'da konakladığı tek katlı müstakil evde ölü bulundu.

Söz konusu acı olay, dün saat 23.00 sularında Ula'daki Akçapınar Mahallesi'nde meydana geldi.

HABER ALAMAYAN YAKINLARI ENDİŞELENDİ

Ünlü tasarımcı Asklı Yılmaztürk, birkaç gün tatil yapmak amacıyla Muğla'nın Ula ilçesine geldi.  Konaklama için, Akçapınar Mahallesi'nde tek kat müstakil bir ev tutan Yılmaztürk'ten uzun bir süre haber alınamadı. Yılmaztürk'ün yakınları endişelenerek durumu 112'ye bildirdi. Söz konusu ihbar üzerine Yılmaztürk'ün konakladığı eve jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi.

Eve giren jandarma ve sağlık ekipleri, Yılmaztürk'ü yatakta hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Sağlık ekipleri, yapılan kontrolün ardından Yılmaztürk'ün yaşamanı yitirdiğini tespit etti. Ünlü tasarımcının cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Muğla Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GAZDAN ZEHİRLENDİ

Diğer taraftan, jandarma ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda ise, Yılmaztürk'ün mutfakta ocaktan çıkan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği tespit edildi.

 

Tatile çıkmıştı! Kaldığı evde cansız bedeni bulundu! ile ilgili etiketler ölüm vefat Aslı Yılmaztürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.