Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerini çizdi! Apar topar mekanı terk etti

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlarından Ali Şen'in gelini, cemiyet hayatının tanınmış ismi ve iş kadını Aslı Şen, dün akşam yakın arkadaşları ile bir mekanda sahneye çıkan şarkıcı Linet'i dinlemeye gitti. Masalarının en önde olmasına rağmen, ünlü şarkıcının bir kez bile kendilerine selam vermemesine ve göz teması kurmamasına tepki gösteren Aslı Şen, arkadaşlarıyla mekanı terk etti. Şen, konu ile ilgili tepkisini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Şarkıcı Linet, geçtiğimiz akşam Maslak'taki bir mekanda sahne aldı. Arkadaş grubuyla birlikte şarkıcı Linet'i dinlemeye giden Aslı Şen şoke eden bir tepki ile karşı karşıya kaldı. En ön masadan Linet'i dinleyen Şen ve arkadaşlarına ünlü şarkıcı selam bile vermedi. Linet'in sahnedeki tavırlarından rahatsız olan Şen mekanı terk etti. 406 bin takipçili Instagram hesabından bir açıklama yapan Aslı Şen, paylaştığı Linet fotoğrafının üzerine de çarpı işareti koydu.


Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerini çizdi! Apar topar mekanı terk etti

Aslı Şen, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile şarkıcı Linet'i hedef alarak paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

''Yıllardır canlı müzik mekanlarında bir çok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabımuaşeret gereği sanatçı özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir.

Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun bile gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce de başka bir mekanda yapmıştı, "herhalde ben yanlış anladım" demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik.

Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'ni Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef :(

Mekanlarda sanatçı seçerken umarım bu söylediklerimi dikkate alırlar, malum restoranlar bu tarz eğlence mekanları özellikle kadınların tekelinde ve yönlendirmesi ile çalışırlar. Özellikle kadın grupların huzurla eğlenmesi gece hayatı için önemlidir

Mekan Sahibi bir iş kadını olarak Aslı Şen.''

Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerini çizdi! Apar topar mekanı terk etti


GÖZLER LİNET'E ÇEVRİLDİ

Son dönemde verdiği kilolar, yeni imajı ve yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken 46 yaşındaki şarkıcı Linet'in Aslı Şen'in tepkisi karşısında konu ile ilgili ne açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

 

 

Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerini çizdi! Apar topar mekanı terk etti ile ilgili etiketler Linet Konser Sosyal Medya Instagram Aslı Şen
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.