Aslı Şen, Linet ile aralarındaki gerilim hakkında ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden ve Eski Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlarından Ali Şen'in gelini 44 yaşındaki iş kadını Aslı Şen, şarkıcı Linet'i dinlemek için gittiği konserde Linet'in tavırlarından rahatsız olunca sosyal medyadan paylaşımda bulunarak ünlü şarkıcının üzerine çarpı işareti koymuştu. Hareketiyle eleştirilerin hedefi olan Şen, olayın ardından ilk kez konuştu.

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen'in gelini, ünlü iş kadını Aslı Şen geçtiğimiz günlerde yakın arkadaş grubu ile kız kıza eğlenmeye çıkmış ve Maslak'ta bir mekanda sahne alan şarkıcı Linet'i dinlemeye gitmişti. Mekanda en ön masaya oturan Aslı Şen ve arkadaşları bir süre sonra, Linet'in kendileri ile selamlaşmadığı, ilgilenmediği, göz teması dahi kurmadığı için sinirlenip mekanı terk etmişti.

Aslı Şen, Linet ile aralarındaki gerilim hakkında ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi

Yaşanan olayın ardından Sosyal medya hesabından şarkıcıyı hedef alan Ası Şen, Linet'in üzerine çarpı işareti koyduğu paylaşımı ile olay yaratmıştı. Şen açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti;

''Yıllardır canlı müzik mekanlarında bir çok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabımuaşeret gereği sanatçı özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir.

Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun bile gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce de başka bir mekanda yapmıştı, "herhalde ben yanlış anladım" demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik.

Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'ni Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef :(

Mekanlarda sanatçı seçerken umarım bu söylediklerimi dikkate alırlar, malum restoranlar bu tarz eğlence mekanları özellikle kadınların tekelinde ve yönlendirmesi ile çalışırlar. Özellikle kadın grupların huzurla eğlenmesi gece hayatı için önemlidir

Mekan Sahibi bir iş kadını olarak Aslı Şen.''

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Sosyal medyada büyük tepki gören Aslı Şen, özel muamele istemek ve şımarıklık yapmakla itham edildi. Linet ise olayın ardından "Dün akşam en önden, en arka masalara kadar tüm değerli misafirlerimi kucaklayarak selamladım. Benim için herkes aynı kıymettedir" demişti.


ASLI ŞEN: 'SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM'

Sosyetenin ünlü ismi Aslı Şen, geçtiğimiz günlerde Linet ile ilgili eleştirilerde bulunmuştu. Kendisine ve arkadaşlarına selam vermeyen Linet'in erkeklerin bulunduğu masalara ilgi göstermesine sinirlenen Şen, yaşanan gerilimin ardından ilk kez konuştu:

"Söylediklerimin arkasındayım ama söyleme şeklim yüzünden özür dilerim. Linet, koronavirüse yakalanmış, çok geçmiş olsun!"

https://www.instagram.com/p/COI37mJHJZi/

 

 

 

 

Aslı Şen, Linet ile aralarındaki gerilim hakkında ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi ile ilgili etiketler Linet Konser Sosyal Medya Aslı Şen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.