Aslı Güder'in bu öngörüsü de mi gerçek olacak?

Ünlü spiritüel danışman Aslı Güder, 15 Aralık 2019 tarihinde SuperHaber yazarı İzzet Çapa'ya konuşmuş ve 2020 yılı için öngörülerinden bahsetmişti. Güder'in öngörüleri arasında yer alan ''Kuzey Kore’de Kim Jong-Un onu seviyor gibi görenler tarafından arkadan hançerlenecek ve görevine son verilecek.'' ifadeleri ise, son günlerde Kuzey Kore liderinin öldüğü iddialarıyla yeniden gündeme geldi.

Dünya kamuoyu geçtiğimiz yıllarda sık sık ABD'ye kafa tutmasıyla gündeme gelen Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un geçirdiği ağır bir rahatsızlık nedeniyle komada olduğu iddasıyla çalkalanıyor. 

Kimi kaynaklara göre ise öldüğü iddia edilen Kuzey Kore liderinin son durumu hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı.

BU DA MI GERÇEK OLACAK?

Spiritüel Danışman Aslı Güder, 15 Aralık 2019 tarihinde deneyimli gazeteci ve SuperHaber yazarı İzzet Çapa'ya 2020 yılı için aralarında Kim Jong-Un'un da yer aldığı öngörülerden bahsetmişti. 

Güder'in öngörüleri arasında yer alan ''Kuzey Kore’de Kim Jong-Un onu seviyor gibi görenler tarafından arkadan hançerlenecek ve görevine son verilecek.'' ifadeleri ise, 'Kim Jong-Un öldü' iddialarıyla yeniden gündeme geldi. 

Güder'in tüm öngörüleri için;

 

Aslı Güder'in bu öngörüsü de mi gerçek olacak? ile ilgili etiketler Kuzey Kore İzzet Çapa Kim Jong-un 2020 öngörü aslı güder
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.