Aslı Güder'den çok konuşulacak 'Beyrut' tahmini

Spiritüel Danışman Aslı Güder, 26 Mayıs 2020 tarihinde deneyimli gazeteci İzzet Çapa'nın YouTube kanalındaki Ya Evde Yoksan? programında, dünyayı 11 Eylül 2001'e benzer bir olayın beklediğini belirtmişti. Güder'ün bu tahmini, dün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen patlamanın ardından yeniden gündeme geldi.

2018 yılında yaptığı açıklamayla Avrupa'yı etkisi altına alacak bir pandemiden bahseden Aslı Güder'in, 2020 yılına ilişkin öngörüleri de bir bir çıkmaya devam ediyor.

Güder, mayıs ayında gazeteci İzzet Çapa'nın YouTube kanalındaki Ya Evde Yoksan? programına katılmıştı. 

Güder, burada dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına ilişkin çok konuşulacak öngörülerde bulunmuş ve dikkatleri üzerine çekmişti.

''11 EYLÜL GİBİ BİR OLAY''

Spiritüel Danışman, bu kez de dün Beyrut'ta meydana gelen patlama ile gündeme geldi. 26 Mayıs tarihinde Çapa'ya konuk olan Güder, 11 Eylül 2001'de yaşanan tarzda bir olayın meydana geleceğini ve büyük yankı uyandıracağını belirtmişti. 

Lokasyon konusundaki tahmini sorulan Güder, olayın Asya'da meydana gelebileceğini aktarmıştı.

Asya kıtasında yer alan Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama ise dünya kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. Resmi makamlardan yapılan açıklamaya göre; şimdiye kadar 100 kişinin yaşamını yitirdiği patlamada 4 bin kişi de yaralandı.

Aslı Güder'den çok konuşulacak 'Beyrut' tahmini ile ilgili etiketler Asya patlama İzzet Çapa Lübnan Beyrut 2020 aslı güder 11 Eylül 2001 spiritüel danışman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.