Aslı Güder'den 2020 öngörüleri!

SuperHaber yazarı İzzet Çapa, ünlü spiritüel danışman Aslı Güder ile 2020 öngörülerini konuştu. İşte 2020 yılında Türkiye'yi ve dünyayı bekleyen olaylar...

‘2020 BİR BAŞLANGIÇ YILI. ÖNÜMÜZDEKİ 15 – 20 YILDA OLACAKLARI BU SENE BELİRLEYECEK’

‘SUUDİ – İRAN SAVAŞI KAPIDA’

‘2020 HERKESE KÜÇÜL Kİ MUTLU OLASIN DİYOR’

TRUMP YENİDEN İKTİDAR OLACAK’

‘BU YILIN SLOGANI EMEK VERMEYENE YEMEK YOK!’

İzzet Çapa yazdı…

Aslı Güder’i beni takip edenlerin çoğu tanıyor artık. Habertürk’te gazeteciliğe başladığım ilk günden beri hiç ara vermeden her yeni sene öncesi kendisiyle röportaj yapıyor ve gelecek yıla dair öngörülerini soruyorum.

Duyduğumda inanamıyorum bazen söylediklerine ben bile ama zaman her defasında da onu haklı çıkartıyor.

Mesela; ‘Sokağın halet-i ruhiyesini yansıtmayı beceremeyen iki büyük medya kuruluşu önümüzdeki sene patron değiştirecek’ demişti. İtiraf ediyorum bana uçuk gelmişti. Ama hakikaten en azından biri çıktı bu söylediğinin ve Doğan Ailesi medya dünyasından çekildi.

 Aslı Güder'den 2020 öngörüleri!

‘Elon Musk insanların gözünde bir şarlatana dönüşecek’ demişti. ‘Yok artık’ diye geçirmiştim içimden. Ve fakat camı kırılmayan yeni otomobili yüzünden, dahi çocuk sahnede kan ter içinde kaldı…

‘Kıbrıs meselesi üzerinden Yunanistan’la gerilim yaşayacağız’ dedi; vaziyet ortada!

 ‘Bazı büyük havayolu şirketleri kapanma kararı alabilir’ demişti. İngiliz havayolu ve turizm şirketi Thomas Cook iflas etti, Atlas Global de geçici süreyle uçuşları durdurdu…

‘Ahmet Kural evlenebilir’ demişti, Kural cephesinden bu yönde haberler geliyor…

 ‘Aleyna yurt dışına açılacak’ dedi; genç yıldız geçtiğimiz günlerde ‘Warner Music’in ilk Türk yıldızı’ başlığıyla magazin sayfalarının manşetlerindeydi…

Aslı Güder'den 2020 öngörüleri! - Resim : 2

‘Arkeolojik bir kazıda yeni buluntu ortaya çıkacak’ dedi; Kayseri’de 1300 metre uzunluğunda bir yeraltı şehri bulundu…

‘Avrupa’yı etkisi altına alacak bir salgın yaşanacak’ dedi. Fransa’daki grip salgını tam 2800 can aldı…

‘May istifa edecek, yerine Boris Johnson geçecek’ dedi ve dediği aynen çıktı…

Bana inanmayan Aslı’nın instagram hesabına bir göz atabilir çünkü üşenmeden her çıkan öngörüsünü haber kupürüyle beraber paylaşıyor bizim Türk Nostradamus…

Aslı Güder'den 2020 öngörüleri! - Resim : 3

Örnekleri daha da artırmak mümkün ama şimdi yine yeni bir senenin arifesindeyiz…

Sözün özü aralık ayıyla beraber röportaj vakti de geldi çattı bile çoktan…

Zamanın bu kadar hızlı akıp geçiyor olması da acayip hakikaten…

Lafı daha fazla uzatmayalım ve başlayalım o halde…

2020 BİR BAŞLANGIÇ YILI…

Aslı yeni sene neler söylüyor bize, nasıl bir 2020 bekliyor dünyayı…

“2020 ‘küçül ki, mutlu olasın’ mesajı veriyor bize İzzet. Kendi ruhundan ve zihninden beslenmeyenler, boylarını aşan hırslarıyla baş etmeyi beceremeyenler kaybedecek. Küllerinden yeniden doğmanın yegane yolu da yine kendilerine dönmek olacak…’

Tam burada ‘dur, lacivert laflarla kafamı karıştırma’ diye girdim araya.

Biz fanilerin anlayacağı bir dille anlat…

Kocaman bir kahkaha patlattı…

“İnsanlar son yıllarda kafayı fena halde maddiyata taktılar. Lüzumsuz bir büyüme hırsına saplandılar. Bu hal, onların şeytanı oldu. İşte bu sene, maddi şeylerden uzaklaşıp kendilerine dönebilenlerin kazanacağı bir yıl olacak…’

Yeni bir kıta keşfedilecek

Yine araya girecekken bu kez susturdu beni…

“Tarih tekerrürden ibaret. 2020 yılı, 12 yıl önce yaşadıklarımızın tekrarlarına şahit olacağımız bir sene olacak. Herkes dönüp kendi 2008’ine baksın bakalım; yüzleşsin gerçekleriyle…”

Ama şunun da altını çizeyim, çok önemli bir başlangıç yılı 2020.

Bu sene hayatımıza atacağımız tohumlar, bundan sonraki 15 – 20 yılda olacakları da belirleyecek. Aman dikkat!”

Biraz iyi şeyler söyle lütfen Aslı…

“Sağlık alanında çok önemli, çok umut verici gelişmeler yaşanacak. Yeni görüntüleme teknikleri ile MS, Alzheimer gibi nörolojik hastalıkların teşhisi önceden belirlenebilecek. Artık beyne takılacak çipler ile de teşhis yapılabilecek. İnsan ömrü uzayacak. Al sana bir sürü iyi haber…”

Hayret bu sene ayakları yere basan şeyler söylüyorsun…

“O zaman sıkı dur! Yeni bir ırk geliyor. Biliyorum içinden ‘yine delirdin Aslı’ diyorsun; o halde bir delilik daha yapayım… Bu ırk şimdiye kadar hiç duyulmamış bir dil konuşacak. Sen lafa girmeden şunu da ekleyeyim, yeni bir kıta bulunacak.”

Peki en ürkütücü öngörün ne diye sordum tam burada…

“Bir Suudi – İran savaşı kapıda” dedi…

Ya bir küs bir barışık seyreden Amerika – Türkiye ilişkileri?

“Tarihte hiç olmadığı kadar iyi olacak. Öyle ortaklıklar yapacağız ki, dünya kulaklarına inanamayacak. Üç kayıp haberi görüyorum yeni yılda. Biri FETÖ cephesinde, biri Vatikan’da ve üçüncüsü de İngiltere Kraliyet Ailesi’nde…”

Aslı Güder'den 2020 öngörüleri! - Resim : 4

O zaman seni biraz rahat bırakayım ve sen söyle ben satır başları halinde öngörülerini yazayım diye girdim araya…

Buyurun söz Aslı’da…

▪Rusya’dan gelecek sürprizlere hazır olun. Dünyaya yepyeni bir teknolojiyi duyuracaklar.

▪Dünya, içinde çok önemli isimlerin de bulunduğu tarihi eser kaçakçılığı haberleriyle sarsılacak.

▪Muharrem İnce – Ekrem İmamoğlu çekişmesi iyice gün yüzüne çıkacak. Muharrem İnce bu konudaki rahatsızlığını açıkça dile getirecek.

▪Almanya’daki Türklere karşı milliyetçi akım güçlenecek. Sıkıntılı günlere şahit olacağız. Korkarım bir camiye saldırı olabilir.

▪Rafineri, enerji sektörlerinde önemli gelişmeler yaşanacak. Tuz çok önemli olacak.

▪Trump, tüm engellemelere rağmen yeniden başkanlık koltuğuna oturacak.

▪2027’e kadar Türkiye’de parti değişimi görmüyorum. Erken seçim de söylendiği gibi bu yıl değil, 2021’de olabilir…

▪Tüm dünyada göçmenlerle ilgili çok zorlu bir yıl olacak. Göçmen meselesi bu sene de dünyanın gündeminden hiç düşmeyecek.

▪S400 meselesinde sözün bittiği yerdeyiz. Önce yaptırımlar olacak ancak sonra çok büyük bir anlaşma gündeme gelecek. Nihayetinde Türkiye için olumlu olacak.

▪Halkbank davası aba altından sopa göstermek için politik bir enstrüman olarak kullanılıyor. Sonunda bir başka ülkeye satılırsa hiç kimse şaşırmasın.

▪Bu sene sosyal medya, basın yayın, kişisel gelişim, data, eğitim, teknoloji sektörleri ve yeni buluşlar ön planda olacak. Bu yılın sloganı ‘emek vermeyene yemek yok!’ Büyük şirketler kriz yaşayacak, çalışmayan kazanamayacak. Mart ayından sonra insanların bilinçaltı ortaya çıkacak. Ve fakat bilinçaltını mı yaşıyorlar, gerçekleri mi bir türlü karar veremeyecekler…

▪2020’de Facebook kan kaybedecek. Zuckerberg devlet kapısında sıkıntı yaşayacak, güvenlik önlemleri alması lazım. Zuckerberg devamlı bir şeyi açıklamak, ifade vermek zorunda kalacak. Kripto parası Libra’nın hayata geçeceğine bile inanmıyorum.. Çıkarsa da uzak durun derim.

▪ Silikon Vadisi, yine bütün insanlığı değiştirecek bir yenilik hazırlığında. Her ne kadar Google’ın yükselişe geçeceği düşünülse de, özellikle kullanıcı gizliliğiyle ilgili bir sorun nedeniyle Facebook’un yaşadığına benzer sorunlar yaşayabilir. Ve bu şirkete büyük bir darbe vuracak. Aynı şekilde çok yüksek düzeyde iki yöneticisinin Google’ı bırakacağını düşünüyorum. Apple’ın son zamanlarda yeterince inovatif olmadığına inananlara müjde, çok yakında yine herkesi şok edecek daha önce yapılmamış bir icat ile karşımıza çıkacaklar. Apple yepyeni bir yolda yine büyümeye devam edecek.

▪2020 yılı gümüş ve altına yatırım yapmak için çok uygun bir yıl. Eğer borsada oynamak istiyorsanız teknoloji şirketlerine ağırlık verin.

▪Başta Alman şirketleri olmak üzere uluslararası bir çok Avrupa şirketinde kayıplar ve gerileme görüyorum.

▪Bu sene Venezuela ile Kolombiya arasında bir savaş çıkabilir. Trump, her iki ülkeden gelecek göçmenleri de kesinlikle ülkesine kabul etmeyecek.

▪Amerika seçimlerinde demokrat parti cephesinde Joe Biden ve Elizabeth Warren arasında kıyasıya bir yarış gerçekleşecek. Biden demokratların başkan adayı olacak.

▪2020’de dünya genelinde anlaşmalar denizaltılar üzerine yapılacak.

‘İMAMAOĞLU YENİ SENEDE DE YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK’

Aslı Güder'den 2020 öngörüleri! - Resim : 5

Biraz da isim isim gidelim Aslı. Ben ismi söyleyeyim, sen öngördüklerini…

 TRUMP

İniş çıkışları olacak. Zorlu süreçlerden geçecek. Nörolojik ve ürolojik sağlık sorunları yaşayacak ama görevde kalmaya devam edecek.

BORIS JOHNSON

Gizli kalmış, skandal bazı belgeler ortaya çıkacak.

 MACRON

Kendi bindiği dalı kesiyor. Liderlik vasfına sahip olmadığı için egosuna yeniliyor. Politikaları belirlerken önce ben diyor. Fransa için büyük kayıp. Yeni ve çok büyük eylemlere şahit olacağız.

EKREM İMAMOĞLU

2020’de yükselmeye devam edecek. Prangalarını aşıp, partisinden destek görmesi başarısının devamı için önemli. Finansal kaynak sıkıntısı var, partisinin tam desteği yok arkasında. Aile hayatı ile ilgili konular, karşısına sürprizler çıkabilir.

MUHARREM İNCE

Kapalı kapılar ardında yol göstericiliği yapıyor. Gerginlikleriyle gündeme gelecek.

 ALİ BABACAN

Umulanı veremeyecek. Çok geleceği olan bir oluşum değil. 2027’e kadar Türkiye’de iktidar değişimi görmüyorum.

 SELAHATTİN DEMİRTAŞ

2020’nin Nisan ayında özgürlüğüne kavuşacak.

GRETA THUNBERG

Yükselmeye devam edecek. Arkasında çok büyük bir güç var. Bu güç ‘kılına zarar gelirse karşınızda beni bulursunuz’ diyor. Trump da bunu biliyor ve sadece gündem yaratmak için uğraşıyor kızla…

ERKEN SEÇİM 2021’DE OLABİLİR

Aslı Güder'den 2020 öngörüleri! - Resim : 6

ERDOĞAN – ESAD

 Yıllardır beklenen görüşme bu sene yaşanacak. Önce ciddi bir gerginlik olarak fakat sonunda iki taraf da ortak değerlere sahip çıkacak.

ERKEN SEÇİM

 2020 Mart ayından itibaren Türkiye ekonomisi zorlu bir sınavdan geçecek. Ama bu süreçte erken seçime girilmeyecektir. Bana göre erken seçim 2021’de olabilir.

ÇİN

Başı hem yönetim/siyaset anlayışından hem de ekonomik yavaşlamadan dolayı bu yıl oldukça ağrıyacak. Yeni bir siyasi düzenin gelişine tanıklık edebiliriz. Çin bazı konularda geri adımlar atmak zorunda kalacak. Çin’de toprak altındaki ruhlar intikam alacak.

ÇİN – HİNDİSTAN

 Çin’in iş anlaşmalarının sona ermesinin ardından Hindistan dünya ticaretinde yeni Çin’e dönüşecek.

İNGİLTERE

 Eğlence cümbüş, kim kime dum duma Lale Devri yılı Birleşik Krallık’ta. Kraliyet ailesinde disiplini sağlayan büyüklerin gücünün ortadan kalkması ile Kate ve William daha çok söz sahibi olacaklar. Meghan kraliyetin kurallarına karşı koymaya devam edecek. Prens Harry 37 yaşında ciddi sorunlara karşılaşacak… Meghan yeniden hamile kaldığını açıklayacak. Meghan’ın bir kontrol manyağı olduğunu düşünüyorum. Ve Harry ile ailesinin arasını açtığını görüyorum. Bunu bilinçsizce yapıyor. Meghan ve Harry şok açıklamalar yapabilir. Ve onlar artık İngiltere’de yaşamama kararı alacaklar. California ya da New York’u tercih edebilirler. Ya da iki bölge arasında bir yer olabilir. Ancak bu Harry’nin kalbini kıracak; ailesine de zarar verecek, evliliklerine de…

ÇİN – HONG KONG

Hong Kong’un bağımsızlık mücadelesi devam edecek. Çin’den istediklerini alacaklar. Hong Kong’da başlayan sokak hareketleri Kuzey’de artacak, baskı altındaki azınlıklar Çin’de ayaklanma başlatacak. Yakın zamanda Çin ve Amerika arasında imzalanan ticari anlaşma bir hiçe dönüşecek, ilişkiler nerdeyse tamamen kopacak. Çin’de bir devrim olacak ama öyle bir kanlı devrim değil. Sosyolojik bir değişim. Bu da bütün dünyaya örnek olacak.

ÇİN – RUSYA

Rusya ve Çin arasında özellikle askeri teçhizatlar için anlaşmalar yapılacak. Bu dünyanın geleceği için kırmızı alarm anlamına gelir.

KUZEY KORE

 Kuzey Kore’de Kim Jong-Un onu seviyor gibi görenler tarafından arkadan hançerlenecek ve görevine son verilecek.

İRAN – SUUDİ ARABİSTAN

İran’la Suudi Arabistan arasında terörist saldırılar gerçekleşecek. Bu finalde bir savaşa dönüşecek. Konuya Rusya da karışacak. Bu savaş bu yıl gerçekleşmese bile 2020’de tohumları atılacak.

RUSYA – AMERİKA

Rusya ile Amerika arasındaki gizli pazarlıklar ve anlaşmalar 2020 yılında da gaz kesmeden devam edecek. Çok büyük gizli bir anlaşmada el sıkışıp dünya politikasının dengesini bozmaya ve yine can sıkmaya devam edecekler.

RUSYA – TÜRKİYE

Türkiye – Libya anlaşması ülkemizin sınırlarını genişletecek ancak Rusya ile gerginleşmemize neden olacak.

FELAKETLER

▪Endonezya ve Hindistan sel felaketi, Florida kasırga, California’da yangın ve deprem görüyorum.

▪Dünyayı bir meteor korkusu saracak ama bir sorun teşkil etmeyecek.

▪Türkiye’de depremler olacak ama can kaybı yaşanmayacak.

▪2020 yazında Amerika’da sismik hareketler artacak ve çok deprem meydana gelecek.

▪Yine bu yıl, Miami’de büyük bir kasırga gerçekleşecek.

▪Büyük bir köprüde, olay gerçekleşecek.

Aslı Güder'den 2020 öngörüleri! ile ilgili etiketler İran Cumhurbaşkanı Erdoğan İzzet Çapa Trump 2020 aslı güder öngörü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.