Aslı Güder yeni öngörülerini İzzet Çapa'ya anlattı: Yeni virüs deriyi etkileyecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alacak bir pandeminin yaşanacağını 3 yıl önce SuperHaber yazarı İzzet Çapa'ya verdiği röportajda bilen ve "Bütün dünyada herkes maske takacak. İspanyol Gribi gibi büyük bir salgın yaşanacak" diyen spiritüel danışman Aslı Güder yeni öngörülerini açıkladı.

Spiritüel danışman Aslı Güder, bizi önümüzdeki günlerde nelerin beklediğini SuperHaber yazarı İzzet Çapa ile konuştu.

ÇapaMag TV YouTube kanalında yayınlanan 'Ya evde yoksan?' programına konuk olan Güder, insanlığı yeni bir virüsün beklediğini ifade etti.

YENİ VİRÜS DERİYİ ETKİLEYECEK

Bu seferki virüsün deriyi etkileyecek cüzzamvari bir virüs olacağını söyleyen Güder birtakım uyarılarda bulundu.

Koronavirüs salgınıyla ilgili ekim ve kasım döneminin aşırı dikkat edilmesi gereken bir dönem olduğunu söyleyen Güder, rüyalara da dikkat çekti.

Aslı Güder yeni öngörülerini İzzet Çapa'ya anlattı: Yeni virüs deriyi etkileyecek!

Güder, "Dikkat edin herkes çok enteresan rüyalar görüyor. Bunları not edin. Çok ciddi nörolojik hastalılar olacak." ifadelerini kullandı.

21 Haziran tarihinin önemine vurgu yapan Güder, "Sene başında ateş dönemini yaşadık bir sürü yangınlar çıktı, arkasından depremler oldu toprak dönemini yaşadık. Ardından hava dönemini yaşadık virüsler yayıldı. Şimdi de su dönemini yaşıyoruz. Haziran bu dönemi ifade ediyor. Aslında su temizliktir. Belki de virüsü temizliyor. Ancak şiddetinden de korkmak lazım." dedi.

"BİZE MASKE TAKTIRANLARIN MASKELERİ DÜŞECEK"

Koronavirüsün biyolojik bir silah olduğunu söyleyen Güder, bize maskeleri taktıran güçlerin maskelerinin düşeceğini söyledi.

ASLI GÜDER'İN SUPERHABER'E İÇİN AÇIKLADIĞI ÖNGÖRÜLER

 

 

Aslı Güder yeni öngörülerini İzzet Çapa'ya anlattı: Yeni virüs deriyi etkileyecek! ile ilgili etiketler SuperHaber İzzet Çapa YouTube Koronavirüs Korona Virüs aslı güder öngörü pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.