Aslı Güder bu kez "Meghan Markle" krizini bildi!

Ünlü spiritüel danışman Aslı Güder'in 2021 tahminlerinden bir tanesi daha gerçekleşti!.. Güder, İngiliz kraliyet ailesinde deprem etkisi yaratan "Meghan Markle" skandalını günler öncesinden tahmin etti! Peki Aslı Güder ne demişti, bugün neler yaşandı? İşte detaylar...

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde "Meghan Markle" krizi büyük bir skandala dönüştü. Prens Harry ile evli olan ABD'li melez oyuncu Meghan Markle Birleşik Krallık Monarşisi'ni ırkçılıkla suçladı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Sussex Dükü Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, ABD’de CBS kanalında katıldıkları Oprah Winfrey Show'da İngiltere Kraliyet Ailesine yönelik ağır suçlamalarda bulundu.

39 yaşındaki Meghan, oğlu Archie'ye hamile olduğu sırada, "doğduğunda teninin ne kadar koyu olabileceğine dair endişeler vardı" diye konuştu.

ABD’li melez oyuncu Meghan, koyu tenli bir bebeğin saray için bir sorun olacağının farkında olduğunu belirterek, hamileliği sırasında intihar etmeyi bile düşündüğünü söyledi.

ASLI GÜDER YİNE BİLDİ!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde patlak veren bu büyük skandal tüm dünyada manşetlere taşındı.

Kraliyet ailesindeki ırkçı tutuma, başta röportajı gerçekleştiren Oprah Winfrey'den olmak üzere, tüm dünya kamuoyundan ağır eleştiriler geldi.

Buckingham Sarayı'ndan konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, gözler krizin öncesini ve sonrasını doğru tahmin eden isme çevrildi...

Kraliyet ailesinde yaşananları günler, hatta aylar öncesinde tahmin eden ve SuperHaber'e tek tek anlatan ünlü spiritüel danışman Aslı Güder "Meghan Markle" skandalı patlak verir vermez sosyal medya hesabından konuya ilişkin öngörülerini hatırlatarak "#gerçekleşenler" notunu düştü.

Aslı Güder bu kez "Meghan Markle" krizini bildi!

SuperHaber okurlarının hatırlayacağı gibi Aslı Güder 2021 öngörülerini anlattığı röportajında "Prens Charles çok büyük ruhsal sorunlar yaşayacak. Yani Diana’nın intikamı onun peşini bırakmayacak ve geçmiş sırları ortaya çıkacak. Kraliyet skandallarla sallanacak. Kraliçe kendi ailesinin problemleriyle uğraşmaya devam edecek." ifadelerini kullanmıştı.

Bunun da ötesinde, geçtiğimiz yıl da İngiltere Kraliyet Ailesi hakkında yine çok isabetli öngörülerde bulunan Güder, şöyle konuşmuştu;

"Eğlence cümbüş, kim kime dum duma Lale Devri yılı Birleşik Krallık’ta. Kraliyet ailesinde disiplini sağlayan büyüklerin gücünün ortadan kalkması ile Kate ve William daha çok söz sahibi olacaklar. Meghan kraliyetin kurallarına karşı koymaya devam edecek. Prens Harry 37 yaşında ciddi sorunlara karşılaşacak… Meghan yeniden hamile kaldığını açıklayacak. Meghan’ın bir kontrol manyağı olduğunu düşünüyorum. Ve Harry ile ailesinin arasını açtığını görüyorum. Bunu bilinçsizce yapıyor. Meghan ve Harry şok açıklamalar yapabilir. Ve onlar artık İngiltere’de yaşamama kararı alacaklar. California ya da New York’u tercih edebilirler. Ya da iki bölge arasında bir yer olabilir. Ancak bu Harry’nin kalbini kıracak; ailesine de zarar verecek, evliliklerine de…"

2021 YILINA İLİŞKİN DİĞER ASLI GÜDER TAHMİNLERİNİ OKUMAK İÇİN, AŞAĞIDAKİ İZZET ÇAPA İMZALI RÖPORTAJA GÖZ ATABİLİRSİNİZ...

 




Aslı Güder bu kez "Meghan Markle" krizini bildi! ile ilgili etiketler İzzet Çapa Meghan Markle İngiltere aslı güder kraliyet ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.