Aslı Güder, ABD'de siyah-beyaz çatışmasına dikkati çekmişti...

Spiritüel danışman Aslı Güder, SuperHaber yazarı İzzet Çapa'ya verdiği röportajda Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından yaptığı açıklamalarda ülkede protesto ve isyanlar beklediğini belirterek siyah-beyaz çatışmalarına dikkati çekmişti.

ABD'nin Minneapolis şehrinde polisin gözaltına almaya çalışırken öldürdüğü George Floyd’un ardından başlayan protestolar giderek büyüyor.

Spiritüel danışman Aslı Güder, İzzet Çapa'ya verdiği röportajda Trump'ın görev başına gelmesinin ardından siyah-beyaz çatışmasına dikkati çekmişti.

Güder şu ifadeleri kullanmıştı;

''Donald Trump'un başkanlığı ABD'de ve dünyada dengeleri nasıl değiştirir. Trump'ın gelmesiyle ABD kendi iç meselelerine dönecek. Ortadoğu'dan biraz uzaklaşacak ve bu bizim işimize yarayacak. Trump ikilemleri olan bir yönetici. Bu sebepten dolayı eyaletler arası fikir ayrılıkları olacak. Büyük protestolar ve isyanlar bekliyorum. Bölünmeler olacak. Özgürlükler ülkesi olan Amerika isyanları ülkesi olarak adlandırolmaya başlanacak. Yedi eyalette ciddi sorunlar, siyah-beyaz çatışmaları yaşanabilir.''

Aslı Güder, ABD'de siyah-beyaz çatışmasına dikkati çekmişti... ile ilgili etiketler Trump ABD aslı güder isyan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.