Aslı Gibidir filminin konusu nedir? Aslı Gibidir filminin oyuncuları kimlerdir?

1 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Aslı Gibidir filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Aslı Gibidir konusu nedir, Aslı Gibidir oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

1 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Aslı Gibidir adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Aslı Gibidir 2019 yılında vizyona girmiştir. Aslı Gibidir adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Aslı Gibidir filminin konusu nedir, Aslı Gibidir oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Aslı Gibidir filminin konusu ne?

Aslı Gibidir, oyuncu olmanın hayalini kurmakta olan genç bir kadının yaşadıklarını konu edinmektedir. Ailesine aşırı bağlı olan Aslı onların isteğini geri çeviremeyip, ilk üniversitesini onların tercihine göre okumuştur. Fakat hayallerinden asla vazgeçmeyecek olan Aslı yeniden sınavlara hazırlandıktan sonra ikinci üniversite olarak, özel bir konservatuvarın oyunculuk bölümünü kazanmıştır.

Aslı Gibidir filminin konusu nedir? Aslı Gibidir filminin oyuncuları kimlerdir?

Hayallerine adım adım yaklaşmakta olan Aslı'nın bu başarısı ailesinin tepkisine neden olacaktır. Ailesi, kızları Aslı’nın oyuncu olmasını istemediği için, ona destek olmayacaklarını söylemiştir. Ne olursa olsun konservatuvarda okumaya kararlı olacak olan Aslı, bunun için ne yapacağını düşünmeye başlamışken, kendisini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulacaktır. 'Dublörler Kulübü'ne adımını atan Aslı, burada bir yandan okul için para kazanmaya başlayacak, bir yandan da yeteneğini sergileme imkanı bulacaktır. Adeta ikinci yuvası olduğu 'Dublörler Kulübü'nde hayatının macerasını yaşayan Aslı’nın yaşamı ise aşk kapısını çaldığında bambaşka bir hal alacaktır.

Aslı Gibidir filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu

Oyuncular: Aslı İnandık, Nazlı Tosunoğlu, Tuna Orhan

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 25 Ocak 2019

Aslı Gibidir filminin konusu nedir? Aslı Gibidir filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Aslı Gibidir filmi konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.