Aslı Erdoğan'a tepki yağıyor!

Ünlü romancı Aslı Erdoğan'ın Türkiye aleyhindeki akılalmaz sözlerine gazeteciler Nedim Şener ve İsmail Saymaz'dan tepki geldi.

Aslı Erdoğan Le Soir gazetesine verdiği mülakatta ''Biz Türklere okula başlar başlamaz Kürtlerden nefret edilmesi öğretiliyor'' şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

Erdoğan'a gazeteciler Nedim Şener ve İsmail Saymaz da tepki gösterdi.

TIBBEN AÇIKLANMAYA MUHTAÇ
Nedim Şener konuya ilişkin sosyal medya paylaşmında ''Böyle bir yalanı söyleyebilen kişinin durumu sadece “tıbben” açıklanmaya muhtaçtır'' ifadesini kullandı.

Aslı Erdoğan'a tepki yağıyor!

SİNDİREMİYORUM
İsmail Saymaz ise ''Ben liseye kadar, her hafta bir şehit cenezesinin geldiği Doğu Karadeniz’de okudum. Bir gün olsun Kürtlerden nefret edilmesini öneren ya da savunan bir öğretmenle ya da din adamıyla karşılaşmadım. AKP’yi eleştireceğim diye Türkiye’ye düşmanlık etmeyi sindiremiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Aslı Erdoğan'a tepki yağıyor! - Resim : 2

Aslı Erdoğan'a tepki yağıyor! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.