Aslı Enver ve Kerem Tunçeri barıştı mı? Çiçek gönderdi...

Ünlü oyuncu Aslı Enver ifşa mesajlarının ardından Kerem Tunçeri ile görüşmeyi kesmiş ve sosyal medya hesapları üzerinden takipte çıkarmıştı. Dün ise Tunçeri'nin 36 yaşına giren Enver'e çiçek gönderdiği iddia edildi.

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile oyuncu Aslı Enver'in birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Çift, ortak arkadaşlarının organize ettiği bir ev partisinde tanışmış, arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Ancak Kerem Tunçeri'nin 3 kadınla mesajları ifşa olunca ilişkileri kısa sürede bitmişti. Aslı Enver, eski basketbolcuyu telefonundan bile engelledi.

ASLI ÇİÇEKLERİ KABUL ETMEDİ

Magazin Gazetesi'nin haberine göre dün 36 yaşına giren Aslı Enver'in kalbini yeniden kazanmak isteyen Tunçeri, çiçek gönderdi.

Güzel oyuncu, adeta "Aşka geçit yok" dercesine eski basketbolcunun yaptığı jesti reddedip kendisine gönderdiği çiçekleri kabul etmedi. Böylece Tunçeri'nin de tüm barışma umutları tükendi.

Aslı Enver ve Kerem Tunçeri barıştı mı? Çiçek gönderdi...

 

Aslı Enver ve Kerem Tunçeri barıştı mı? Çiçek gönderdi... ile ilgili etiketler Aslı Enver Aşk kerem tunçeri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.