Aslı Enver ve ekip arkadaşlarından Özcan Deniz'e sürpriz!

Star TV'de yayınlanan 'İstanbullu Gelin' dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz'in doğum günü için önceki gün sette sürpriz bir kutlama yapıldı. Kutlamada ekip arkadaşları vardı. Dizide başrol paylaştığı Aslı Enver'de kutlamayı ihmal etmedi.

'İstanbullu Gelin'de 'Faruk' karakterine hayat veren Özcan Deniz’in doğum günü için ekip arkadaşları ve tüm oyuncular dizinin İstanbul’daki setinde bir aradaydı.Aslı Enver'inde aralarında bulunduğu kutlama grubu ünlü oyuncuya sürpriz bir parti hazırlayan ekip eğlenceli anlar yaşadı.

O GÜN SET YOK DİYE...

19 Mayıs doğumlu Deniz’in o gün seti olmadığı için bir gün öncesinde kutlama organize eden ekip, ilk çekim arasında ünlü oyuncuyu konfeti yağmuruna tuttu. 45'inci yaşına giren Deniz, sürpriz karşısında hem çok şaşırdı hem de duygulandı.

Doğum günü pastasını çalışma arkadaşları ile birlikte kesen Özcan Deniz, 'İstanbullu Gelin' ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Aslı Enver ve ekip arkadaşlarından Özcan Deniz'e sürpriz! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Aslı Enver Doğum günü İstanbullu Gelin kutlama sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.