Aslı Enver hakkında çıkan haberlere daha fazla sessiz kalamadı!

Ekranların beğenilen dizisi İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Aslı Enver, hakkında çıkan evli bir iş adamıyla ilişki yaşadığı haberlerine isyan etti.

İstanbullu Gelin dizisiyle gönüllere taht kuran Aslı Enver, "evli bir adamla ilişki yaşıyor" iddialarına sert tepki gösterdi. Enver, instagram hesabında yaptığı açıklamada haberi ortaya atan kişiler hakkında hukuki işlem başlatılacağını söyledi.

"BENİ DE AİLEMİ DE CİDDİ DERECEDE ÜZÜYOR"

Murat Boz'la barışması konuşulan Aslı Enver'in bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. İş adamının evli olduğunu öğrenen Enver'in ilişkiye hemen nokta koyduğuğu konuşulan dedikodular arasındaydı. Aslı Enver bu iddialara karşı daha fazla dayanamadı ve suskunluğunu bozdu.

Aslı Enver hakkında çıkan haberlere daha fazla sessiz kalamadı!

Instagram hesabından açıklama yapan güzel oyuncu, "Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım. Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak, gerçeklik payı olmayan 'iddia edildi denilerek haberler yapılması artık beni de ailemi de ciddi derece üzüyor ve yıpratıyor.

Bu haberi ortaya atan Instagram hesabı ve gazeteci ile ilgili de hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız. Bundan sonra bu tarz tüm asılsız haberler için de hukuki hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim"açıklamasını yaptı.

Aslı Enver hakkında çıkan haberlere daha fazla sessiz kalamadı! ile ilgili etiketler Aslı Enver hukuki süreç dedikodu evli adam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.