Aslı Enver aşkı milli yıldızda buldu

Murt Boz ile bir dargın bir barışık aşklarını geçtiğimiz aylarda noktalayan Aslı Enver ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Enver'in, gönlünü eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri'ye kaptırdığı öne sürüldü.

Son olarak Babil dizisinde canlandırdığı 'Ayşe' karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Aslı Enver hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının iddiasına göre Aslı Enver eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşıyor. 

ORTAK ARKADAŞLARI TANIŞTIRDI

İddialara göre ilişki başlayalı henüz 1 ay oldu. Kerem Tunçeri ve Aslı Enver bir ay önce ortak arkadaşlarının organize ettiği bir ev partisinde tanıştı. Partide başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka döndü. Koronavirüs salgını sonrası ayrı kalan ikili telefon üzerinden ilişkilerini yürütmeye devam ediyor. Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili şimdilik ilişkilerinin duyulmasını istemiyor.

Aslı Enver aşkı milli yıldızda buldu

Oyuncu Aslı Enver'in birkaç ay önce meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir görüşmesi olmuştu. İki kez yemeğe çıkan ikili ortak nokta bulamayınca görüşmeme kararı almıştı.

Aslı Enver aşkı milli yıldızda buldu ile ilgili etiketler Aslı Enver oyuncu Babil Sevgili kerem tunçeri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.