Aslı Bekiroğlu'nun bacak hastalığı tekrarlıyor

Geçen yıl menisküs ameliyatı olan Aslı Bekiroğlu, rahatsızlığının tekrarladığını duyurdu. Tatil için gittiği Ayvalık'tan paylaşım yapan Bekiroğlu, yaşadıklarını esprili bir dille anlattı.

Geçen yıl menisküs ameliyatı olan Aslı Bekiroğlu'nun dizindeki rahatsızlık yeniden nüksetti.

Seyahat yasağı kalkınca soluğu tatil beldesinde alan Aslı Bekiroğlu çıktığı tatilde çektirdiği bu fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

“ŞİMDİ DÜŞÜNÜNCE SAĞ BACAĞIM BAYAĞI BİR TRAVMA ATLATMIŞ”

Oyuncu, fotoğrafının altına da sağlık sorunuyla ilgili esprili bir not yazdı: “Post meniskus + tibialis posterior spor yapmamaya bağlı kas grubu yoksunluğu (öbürküsü de menisküs sırası sadece onu kullanmaktan Roberto Carlos sendromu) Not: Bu eteği de 6-7 sene önce bacağım komple leopar şeklinde 2.derece yandığında güneş görmemesi gerektiği için almıştım. Şimdi düşününce sağ bacağım baya bi travma atlatmış kıyamam”

Aslı Bekiroğlu'nun bacak hastalığı tekrarlıyor

Aslı Bekiroğlu'nun bacak hastalığı tekrarlıyor ile ilgili etiketler Aslı Bekiroğlu Instagram Sosyal Medya Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.