Aslı Bekiroğlu'na ne oldu? Neden TT oldu? Siber Zorbalık nedir?

Aslı Bekiroğlu'na ne oldu? Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun özel görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gündem olmayı başarıyor. Siber zorbalık suçuna maruz kalan Aslı Bekiroğlu'na ünlülerden destek yağmaya devam ediyor. Twitter gündeminde TT olan ünlü oyuncunun hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Aslı Bekiroğlu'na ne oldu? Neden TT oldu? Siber Zorbalık nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Aslı Bekiroğlu'na ne oldu? Siber zorbalık suçuna maruz kalan Aslı Bekiroğlu'na ünlülerden destek yağmaya devam ediyor. Twitter gündeminde TT olan ünlü oyuncunun hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun özel görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gündem olmayı başarıyor. İşte Aslı Bekiroğlu'na ne oldu? Neden TT oldu? Siber Zorbalık nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu ile erkek arkadaşına ait olduğu öne sürülen bazı fotoğraflar sosyal medyaya sızdırıldı. Fotoğrafların yayılmasının ardından Bekiroğlu ve erkek arkadaşının özel hayatı sosyal medyada günlerce konuşuldu.

Siber zorbalığa maruz kalan Bekiroğlu konuyla ilgili olarak Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Bekiroğlu, "Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı.

ÇOK SAYIDA KADIN OYUNCUDAN DESTEK

Bu olayın ardından, Selin Şekerci ve Hayal Köseoğlu gibi kadın oyuncular siber zorbalığa tepkilerini ortaya koydu ve Aslı Bekiroğlu'na destek mesajları yolladı.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. Vine isim sosyal medya paylaşım sitesinde yayınlandığı videolarla üne kavuşan Aslı Bekiroğlu, ardında dizi ve sinemalarda boy gösterdi.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

 

Aslı Bekiroğlu'na ne oldu? Neden TT oldu? Siber Zorbalık nedir? ile ilgili etiketler Aslı Bekiroğlu Saldırı oyuncu fotoğraf siber zorbalık görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.