Aslı Baykal konuştu: Ak Parti'ye mi geçiyor? İYİ Parti'den çoklu aday hazırlığı!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığıMetehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, TBMM’deki bütçe görüşmelerinde AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında yükselen tansiyon, CHP’ye sert sözler sarf eden Aslı Baykal’ın Ak Parti’ye geçeceği yönündeki iddialar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni ekonomi kadrosundaki tepki çeken Jeremy Rifkin hamlesi, 6’lı masada çoklu aday senaryosu ve konuşulan asgari ücret rakamlarını konuştu.

‘’BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE KAVGALI BİR DÖNEM YAŞANACAK’’

Metehan Demir, ‘’Bu bütçe görüşmeleri, seçimlerden önceki son görüşmelerdir. Kılıçdaroğlu ile başlayan gerilim önümüzdeki günlerde daha da zirveye çıkar. Bakan Soylu, Akar, Bilgin ve Nebati'nin bütçe konuşmaları sırasında muhalefette yaşanacak sert tartışmaları da bekliyorum. Bütçe görüşmelerinde kavgalı bir dönem yaşanacak.

‘’ASLI BAYKAL’IN AK PARTİ’YE GEÇMESİ ÇOK SÜRPRİZ OLUR’’

Aslı Baykal Ak Parti'ye geçmez ama söylemleriyle CHP içinde yeni bir kanat oluşturma anlamında küskün milletvekillerini Deniz Baykal altında toplayabilir. Aslı Baykal'ın Ak Parti'ye geçmesi çok sürpriz olur. Aslı Baykal'ın açıklamaları Mehmet Ali Çelebi'nin açıklamalarına benziyor.

‘’CHP’DE JEREMY RIFKIN MESELESİ SIKINTILI BİR KARAR’’

CHP'nin vizyon çıkışını olumlu buluyorum. CHP gibi ulusal damarı güçlü bir partideKİ Jeremy Rifkin gibi bir ismi başka bir yerde gösterilseydi ağır bombardıman başlamıştı.  Kılıçdaroğlu'nu art arda patlanan perde arkası görüntüler nereden çıkıyor? CHP'de Jeremy Rifkin meselesi büyük, sıkıntılı bir karar. İyi Parti'de havada kapıların Kılıçdaroğlu'na açılmadığı yönünde. Kılıçdaroğlu'nun adaylık kararını verdiği söyleniyor. 6'lı masadan onay çıkmazsa bile yoluna devam edeceği bilgisini aldım.

ASGARİ ÜCRET 2023'TE NE KADAR OLACAK?

Ankara'da asgari ücretle ilgili 7800 ile 8500 arası bir rakam konuşuluyor.‘’ ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Aslı Baykal konuştu: Ak Parti'ye mi geçiyor? İYİ Parti'den çoklu aday hazırlığı! ile ilgili etiketler Millet İttifakı Meral Akşener 6'lı masa Metehan Demir Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.