Aslan'dan Ronaldo'ya "Come to Galatasaray''! Sarı-kırmızılılar harekata geçti...

Sezon başı yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray, flaş bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Manchester United ile sorunlar yaşayan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo için tekrar kolları sıvadı.

Sezona flaş transferlerle giriş yapan Galatasaray'ın durmaya niyeti yok.

Torreira ve Mertens'i aynı uçakla getiren Cim Bom çilek transferlerine devam etti. Aslan transferin son günlerinde Rashica, Mata, Yusuf Demir ve Icardi gibi yıldız isimleri kadrosuna kattı.

ASLAN PORTEKİZLİ İÇİN TAARUZA GEÇTİ

Cimbom takımıyla sorun yaşayan dünya yıldızı için harekete geçti.

"Manchester United'da ihanete uğradım" diyen Ronaldo'nun ara transferde takımdan gönderilmesi beklenirken yönetici Erden Timur hemen düğmeye bastı.

Daha önce "Hayal edilemeyecek isimle görüşüyoruz" diyen Timur, yıldız futbolcunun menajeri Jorge Mendes'le temasa geçti

Galatasaray ile birlikte Ronaldo'nun peşinde olan dev kulüpler yer alıyor.

RONALDO RÖPORTAJINDA NELER DEMİŞTİ?

Takımıyla sorunlar yaşayan Ronaldo için, Bayern Münih, Inter Miami ve eski takımı Sporting yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Ayrıca Bayern Münih oyuncunun menajeriyle görüştü.

Ronaldo için Sporting ve ABD'den Inter Miami'nin de yıldız oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası için milli takım kampında bulunan Ronaldo'ya arkadaşlarının tavırları sosyal medyada büyük ses getirdi. 

Aslan'dan Ronaldo'ya "Come to Galatasaray''! Sarı-kırmızılılar harekata geçti... ile ilgili etiketler Galatasaray Cristiano Ronaldo Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.