Aslan yeniayıyla, aşk, çocuklar, eğlence enerjisi hareketlenecek...

Aslan Burcu çocuklarımz, eğlence anlayışımız, borsa oyunları, aşk hayatımız ve hobilerimizle alakalıdır dolayısıyla tüm bu konularda bir hareketlenme bekleyebiliriz.  

Yeniay 5 derece Aslan Burcunda Al Tarf Sabit Yılıdızı üzerinde  gerçekleşecek. Yüksek ego veren bu sabit etkiliyken karşı tarafı dinlemeye, duygu ve düşüncelerini objektif bir bakış açısıyla anlamaya çaba sarfetmeliyiz. Bilincimiz bu günlerde biraz benmerkezci çalışabilir. 

Merkür ve Chiron arasındaki olumlu açı bir nebze yaralarımızı sarabilir, bizim doğru bilinçte ve düşünme tarzında  kalmamıza katkı olaabilir ki bu enerjıye çok ihtiyaç var gökyüzünde. Çünkü akabinde Merkür Urnüsle, Düğümlerle kareye ve Satürn ile karşıta doğru ilerliyor. 

Aslan yeniayıyla, aşk, çocuklar, eğlence enerjisi hareketlenecek...

Yeniay zamanı iyi değerlendirilmeli diyebiliriz...

Ceres de Yeniayda etkili olacak ve Yeniay Jupiter'den olumlu açı alacak. Ateş gruplarının özellikle Aslanların bereketinde artış ve hatta MC ile olan olumlu açı sayesinde kariyerlerinde bir terfi söz konusu olabilir. Bebek haberi alanlar da olabilir.

Ama bir yandan da Kad Uranüs Mars Kavuşumu, Nerptün'ün Juno'nun konumu ve Venüs; hepsi olumlu bir görünüme de gelecekler önümüzdeki hafta. Su grubu burçlarından ani birliktelik ve evlenme kararları da duyabiliriz. Tüm bu sert görünümün arasında bu etki de mevcut görünüyor şanslı bir azınlık için, Ağustos'ta...

Ateş grupları şans size gülüyor :) sabitler ve öncüler dikkat...

Yeniaydan olumlu etki alacak olanlar başta Aslanlar olmak üzere 0-12 derece arasında gezegeni olan ateş burçları, Koç ve Yaylar ile, ikinci dereceden de Terazi ve İkizler burçları olacak. Bu burçların ilk onbeş gününde doğanlar olarak da düşünebilirsiniz. 

Sabitlerin üzerinmdeki etki ise daha sert ve ani olacak. Yani Boğa, Akrep, Kova ve Akrepler. 

Aslan yeniayıyla, aşk, çocuklar, eğlence enerjisi hareketlenecek... - Resim : 2

Ya inşa edicez ya yıkacağız...

Özet olarak Aslan yeniayının en önemli vurgusu iletişim engellerini aşmaya, şifalandırmaya çalışırken sert usluba düşmekten kacınmamız gerektiği. Çünkü ya inşa edicez ya yıkacağız. Yine havada yoğun aşk enerjisi hakimken özellikle öncü burçların etik olmayan ilişkilerden de kaçınkması gerekiyor. Venüs finansal konuları da temsil ettiği için her türlü kirli para ilişkisine de yatkın bir enerji mevcut. Gökyüzü size sınavlar yaratır ve sonra belli döngülerle sizi sınar. Bu gün veremediğin sınavın bedelini o gelecek döngüde ödetir ya da sınamaya devam eder. İşte şu an da bu anlamda etik kalmamız gereken bir enerjideyiz. 

Aslan yeniayıyla, aşk, çocuklar, eğlence enerjisi hareketlenecek... - Resim : 3

Kad - Uranüs Kavuşumu ve bıktığımız Satürn karesiyle :)  son derece kadersel  etkiler mevcutken, rotamızı bilişsel tavrımız ve iletişimsel uslubumuzla şekillendiriyor adeta gökyüzü.

Yaşamda her ilişki seni sana tanıtmak için yaşanır, aşk ise ilahi olanı anımsatmak için vardır. Bu anlamda da değerli ve özel zamanlardayız... Her an içindeki hazinelerle gelir, kötü ya da iyi her yaşanmışlık bu deneyim alanının değerleridir ve saygıyı hakeder. Önemli olan dogru rotayı veren iç sesinizden uzaklaşmamaktır...

Her seçim bir sonuç getirir ama bazen dümeni tutmak zor olabilir, bazen de imkansız .  Olanda hayır vardır. Akışa direnmeyin ki direnmek de isteyeceksiniz bu dönemde ...

Sevgilerimle...

 

Diğer Yazıları