Aslan üç puanı söke söke aldı!

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 18. hafta maçında Galatasaray, evinde Denizlispor'u kendi evinde 2-1 yenerek ikinci yarıya üç puanla başladı.

Aslan üç puanı söke söke aldı!Süper Lig Cemil Usta Sezonu 18. hafta maçında Galatasaray, evinde Denizlispor'yi ağırladı. 

Aslan üç puanı söke söke aldı! - Resim : 2

GALATASARAY DENİZLİSPOR CANLI İZLE (ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

CANLI ANLATIM: GALATASARAY 2-1  DENİZLİSPOR

Galatasaray zorlu rakibi Denizlispor'u Emre Akbaba'nın 26 ve  R. Falcao 57. dakikada attığı gollerle 2-1 yendi. Denizlispor'un golü ise 64. dakikada  M. Özkal'dan geldi

86' Galatasaray'ın yeni transferi Sekidika Ömer Bayram'ın yerine oyuna dahil oldu.

85' Galatasaray'da Jesse Sekidika oyuna girmek için son hazırlıklarını yapıyor.

84' Denizlispor'un hızlı gelişen hücumunda Estupinan kale ağzına sert ortalamak istedi ancak araya giren isim Donk oldu.

82' Galatasaray bu dakikalarda ayağa paslarla oyunu dinlendiriyor.

77' Denizlispor'da Olcay Şahan yerini Estupinan'a bıraktı.

76' Galatasaray'ın ilk golünün sahibi Emre Akbaba yerini Taylan Antalyalı'ya bıraktı.

75' Galatasaray'da Taylan Antalyalı oyuna dahil olmak için son hazırlıklarını yapıyor.

74' Galatasaray'ın baskıyla kazandığı topta Emre Akbaba şık bir topuk pasıyla Lemina'nın önüne bıraktı. Lemina'nın ayağının dışıyla yaptığı vuruş doğrudan dışarı çıktı.

73' Bu dakikalarda iki takım da orta sahaları çok çabuk geçiyor.

72' Denizlispor gole çok yaklaştı! Rodallega'nın pasında çaprazda Muslera ile karşı karşıya kalan Sedat çerçeveyi bulamadı.

71' Martin Linnes sağ kanattan çizgiye hareketlenen Feghouli'yi gördü ancak top doğrudan dışarı çıktı.

68' Süper Lig'de kalesinde toplamda 16 gol gören Galatasaray, bu gollerin 13'ünü 60. dakikadan sonra yedi.

67' Denizlispor 2. gole çok yaklaştı. Olcay Şahan'ın ortasını iyi kontrol eden Sedat yerden sert vurdu ancak Muslera'ya takıldı.

64' Denizlispor'da sarı kartı bulunan Onazi, yerini Sedat'a bıraktı.

64' Oyuncu Değişikliği Ogenyi Eddy Onazi Sedat Şahintürk

62' Denizlispor, karşılaşmanın başından bu yana rakip kaleye 4 şut gönderdi ancak bu şutların hiçbirinde isabet sağlayamadı.

61' Galatasaray hızlı hücumda 3. gole yaklaştı. Feghouli'nin ara pasında savunmanın arkasına Ömer hareketlendi ancak Stachowiak tehlikeyi sezdi ve topun kontrolünü sağladı.

60' Galatasaray'da Radamel Falcao'nun Süper Lig'de attığı 4 gol de iç sahada geldi.

İlk yarı sona erdi! Galatasaray devre arasına Emre Akbaba'nın 27. dakikada attığı golle 1-0 üstün giriyor.

54' Galatasaray bu dakikalarda ayağa paslarla oyunu dinlendirmeye çalışıyor.

52' Galatasaray yine sol kanattan etkili geldi. Ömer Bayram'ın pasında Falcao topu Seri'ye çıkardı. Seri'nin şutu Denizlispor savunmasından döndü. Galatasaraylı futbolcular bu pozisyonda penaltı kararı bekledi ancak hakem çarpma olarak değerlendirdi.

51' Lemina'nın Lopes'e yaptığı müdahalenin ardından Denizlispor serbest vuruş kazandı. Konuk takım oyuncuları bu pozisyonda sarı kart bekledi.

50' Marcelo Saracchi sol kanattan etkili gelmeye devam ediyor. Uruguaylı futbolcunun sert ortasını Falcao indirdi. Falcao'nun indirdiği yerde topa sert vuran Emre Akbaba çerçeveyi bulamadı.

47' Galatasaray'da sıtma rahatsızlığını atlatan Henry Onyekuru karşılaşmayı tribünden takip ediyor.

46' Galatasaray ikinci yarıya çok hızlı başladı. Emre Akbaba'nın pasında Seri çok sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.
46' İkinci yarı başladı!

45' + 1' Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika ilave edildi.

45' SON ANDA! Falcao'nun dar açıdan çok sert şutu rakibinden sekti. Ömer Bayram kale ağzında bu topa ayağını uzatmak istedi ama Zeki son anda topu kornere çeldi.

44' Denizlispor'un kullandığı köşe vuruşunda Rodallega iyi yükseldi ancak istediği kafa vuruşunu yapamadı. Muslera oyuna hareket kazandıracak.

40' Sarı Kart Radosław Murawski

39' Galatasaray maçın başından bu yana rakip kaleye 5 şut gönderdi. Bu şutların 3'ü kaleyi buldu ve 1'i gol oldu.

37' Galatasaray'da Ömer Bayram'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu savunma uzaklaştırdı.

35' Feghouli'nin pasında savunmanın arkasına sarkan Falcao, sağ kanattan bindiren Linnes'i görmek istedi ancak top doğrudan taca çıktı.

33' Marcelo Saracchi, Galatasaray formasıyla Süper Lig'deki ilk maçında asistini yaptı.

32' Oyun bu dakikalarda sertleşti. Ömer Bayram, Sacko'nun arkadan yaptığı müdahaleyle yerde kaldı.

30' Emre Akbaba, 27 Ağustos 2018'den bu yana Süper Lig'deki ilk golünü Denizlispor'a attı.

29' Seri'ye yaptığı ilk müdahalede hakemin uyardığı Onazi, sağ çizgide yeniden Seri'ye sert bir müdahalede bulundu ve sarı kartla cezalandırıldı.

26' GOL! Emre Akbaba, Türkiye Kupası'nın ardından şovuna Süper Lig'de de devam ediyor! Marcelo Saracchi'nin sol kanattan yaptığı sert ortayı tek bir dokunuşla önüne alan Emre Akbaba sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Hakem önce ofsayt kararıyla golü vermedi ancak VAR kararının ardından gol geçerlilik kazandı. Emre Akbaba gol sevincini hocası Fatih Terim ile paylaştı.

26' Jean Micheal Seri'nin pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Saracchi'nin vuruşu doğrudan dışarı çıktı.

24' Sağ kanattan ceza sahasına giren Olcay Şahan dar açıdan şut şansı yakalamak istedi ancak Donk ayağını uzattı ve topu kornere çeldi.

22' Saracchi'nin sol kanattan kale ağzına yaptığı ortayı Emre Akbaba ıskaladı ancak Falcao topa vuran isim oldu. Falcao, kaleci Stachowiak'ı bir kez daha geçemedi.

21' Seri, Onazi'nin yaptığı müdahalenin ardından yerde kaldı. Galatasaraylı futbolcular bu pozisyonda sarı kart bekledi ancak kart kararı çıkmadı.

20' Galatasaray maçın başından bu yana ağırlıklı olarak sol kanattan etkili oluyor.

18' Galatasaray'da suratına darbe alan Feghouli'nin tedavisi kenarda tamamlandı. Feghouli yeniden oyuna dahil oldu.

17' NET POZİSYON! Emre Akbaba'nın derinlemesine gönderdiği pasta Radamel Falcao kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak şutu kaleci Stachowiak'ın kucağında kaldı.

16' Saracchi'nin şık pasında Emre Akbaba ceza sahası içinde kale ağzına sert ortaladı ancak top doğrudan dışarı çıktı.

15' Galatasaray maçın başından bu yana Radamel Falcao'yu uzun paslarla topla buluşturmaya çalışıyor ancak bunda başarılı olamıyor.

14' Denizlispor yeniden çok adamla geldi. Aissati'nin arkadaşını sol çizgiye indirmek istediği pozisyonda araya son anda Saracchi girdi.

11' Galatasaray'da Donk'un kaybettiği topun ardından Denizlispor Rodallega ile hızlı hücuma çıktı. Rodallega'nın Lopes'e aktarmak istediği topta araya Marcao girdi ve top kornere çıktı.

10' Galatasaray tüm hatlarıyla Denizlispor yarı sahasına yerleşti.

9' Galatasaray sol kanattan etkili gelmeye devam ediyor. Ömer Bayram'ın arka direğe yaptığı ortaya Falcao yükseldi ancak vuruşu doğrudan dışarı çıktı.

8' Galatasaray'da sol kanattan atağa katılan Saracchi ceza sahasına yerden ortaladı ancak top Falcao'nun arkasında kaldı.

7' Rodallega'nın kullandığı serbest vuruş iki direğin birleştiği yerden oyun alanına geri döndü. Muslera seken topu almak istedi ancak hakem Muslera'ya faul olduğunu işaret etti.

5' Galatasaray'da sarı kart gören Marcao, Konyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

4' Denizlispor'un hızlı hücumunda Sacko topu taşıdı ancak kale ağzında yerde kaldı. Konuk ekip, kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

3' Donk'un uzun pasında Ömer Bayram topu Feghouli ile buluşturmak istedi ancak araya Denizlispor savunması girdi.

2' Galatasaray önde yaptığı baskıyla Denizlispor'un rakip yarı sahaya geçmesine engel olmaya çalışıyor.

1' İlk düdük çaldı ve maç başladı!

Galatasaray, Süper Lig’in 18. ve ikinci yarının ilk hafta müsabakasında Yukatel Denizlispor’u konuk edecek. Galatasaray'da yeni transferler, Marcelo Saracchi, Onyekuru ve Sekidika'nın lisansları çıktı. Galatasaray ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için rakibini eli boş göndermek istiyor. Denizlispor ise deplasmanda rakibi karşısında sürpriz peşinde...

Galatasaray - Denizlispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr...

GALATASARAY - DENİZLİSPOR MUHTEMEL 11'LER...

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Ömer, Feghouli, Emre Akbaba, Falcao

Denizlispor: Stachowiak, Zeki, Mustafa, Oğuz, Lopes, Aissati, Murawski, Olcay, Sacko, Recep, Rodallega

Ligin ilk yarısını istediği gibi geçiremeyen sarı-kırmızılı takım, 17 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Galatasaray, topladığı 27 puanla devre arasına lider Demir Grup Sivasspor’un 10 puan gerisinde 7. sırada girdi.

Yukatel Denizlispor ise 6 galibiyet, 4 beraberilik, 7 yenilgiyle 22 puan topladı ve ilk yarıyı 11. sırada tamamladı.

BEIN SPORTS 2 ŞİFRESİZ (ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

LİGİN İLK HAFTASINDA OYNANAN MAÇI YUKATEL DENİZLİSPOR 2-0 KAZANMIŞTI.

GALATASARAY'DA İKİ EKSİK

Galatasaray’da 2 futbolcu müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Florin Andone’nin yanı sıra, sıtma teşhisi konan yeni transfer Henry Onyekuru sahada yer alamayacak.

Galatasaray’da yabancı sınırı nedeniyle ilk yarıda tercih edilmeyerek lisansı çıkarılmayan Martin Linnes, uzun süreli sakatlıktan kurtulan Emre Akbaba ve lisansları çıkartılan yeni transferler Jesse Sekidika ile Marcelo Saracchi teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi durumunda oynayabilecek.

DÖRT FUTBOLCU KART CEZA SINIRINDA

SARI-KIRMIZILI TAKIMDA DÖRT FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA BULUNUYOR.

Galatasaray’da Marcao, Younes Belhanda, Mario Lemina ve Adem Büyük, yarınki müsabakada sarı kart görmeleri halinde 19. haftada deplasmanda yapılacak İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

GALATASARAY DENİZLİSPOR MAÇI CANLI YAYIN (ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

GALATASARAY 22 GÜN SONRA TARAFTARININ ÖNÜNDE

Sarı-kırmızılı takım, 22 gün sonra sahasında taraftarının önünde maça çıkacak. Ligde ilk yarının son maçında 28 Aralık 2019’da Antalyaspor’u ağırlayan Galatasaray, 22 gün aradan sonra taraftarının önünde Yukatel Denizlispor’u konuk edecek.

GALATASARAY İLE DENİZLİSPOR 40. MAÇA ÇIKIYOR

Galatasaray ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de 40. kez birbirlerine rakip olacak. İki ekip arasında geride kalan 39 maçın 25’ini Galatasaray galibiyetle kapattı, 6’sını Denizlispor kazandı, 8 müsabakada ise eşitlik bozulmadı. Sarı-kırmızılı takımın toplam 72 golüne, Denizli ekibi 35 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Denizli’de yapılan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

İSTANBUL’DAKİ MAÇLAR

Galatasaray ile Denizlispor, lig tarihinde İstanbul’da 19 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan maçlarda Galatasaray 13, Denizlispor 3 galibiyet aldı, 3 müsabaka da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, evinde attığı 40 gole karşılık, kalesinde 16 gol gördü. Taraflar arasında İstanbul’da son lig maçı 2009-2010 sezonunda oynandı ve Galatasaray 4-1 galip geldi.

GALATASARAY DENİZLİSPOR LİNK (ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

 

Aslan üç puanı söke söke aldı! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Galatasaray Denizlispor link Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.