Galatasaray evinde kayıp! Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray sahasında Bitexen Giresunspor'u konuk etti. Yeni transferler Lucas Torreira ve Dries Mertens'in ilk kez forma giydiği mücadeleyi konuk takım 1-0 kazandı ve ilk puanlarını aldı.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray ile Bitexen Giresunspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı konuk takım 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Giresunspor'a galibiyeti getiren golü 77. dakikada Borja Sainz kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray ikinci haftayı 3 puanla kapattı. Giresunspor ise ilk puanlarını aldı ve 3 puana yükseldi.

Ligin 3. haftasında Galatasaray deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'a konuk olacak. Giresunspor ise Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Galatasaray evinde kayıp! Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu

MERTENS VE TORREIRA PARÇALI'YI GİYDİ

Sarı-kırmızılıların yeni transferleri Dries Mertens ve Lucas Torreira, maça yedek başladı ve oyuna sonradan dahil oldu.

Galatasaray evinde kayıp! Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu - Resim : 2

FREDRIK MIDTSJÖ İLK KEZ 11'DE

Galatasaray'ın Hollanda'nın AZ Alkmaar takımından transfer ettiği Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, sarı-kırmızılı forma ile ilk kez 11'de görev aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin formasını ilk kez ligin ilk haftasında sonradan oyuna girdiği Antalyaspor mücadelesinde terleten 29 yaşındaki futbolcu, Giresunspor müsabakasına 11'de başladı.

Midtsjö, Akdeniz temsilcisi karşısında oyuna girdikten sonra takımın tek golünü atan Bafetimbi Gomis'e pası veren oyuncu olmuştu.

Galatasaray taraftarı da Norveçli futbolcuya özel pankart açtı. Midtsjö'nün resminin yer aldığı ve Norveççe "Yeni yıl, yeni takım, yeni zaferler." yazılı pankart kale arkasındaki tribüne asıldı.

Galatasaray evinde kayıp! Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu - Resim : 3

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Galatasaray taraftarı, Bitexen Giresunspor mücadelesine büyük ilgi gösterdi.

Kötü biten geçen sezonun ardından yaşanan yönetim ve teknik heyet değişiklikleri ile yapılan yıldız transferler, sarı-kırmızılı taraftarların da iyi bir hava yakalamasını sağladı.

Sezonluk kombine biletlere yoğu ilgi gösteren taraftarlar, iç sahadaki sezonun ilk resmi maçında da tribünleri neredeyse tamamen doldurdu.

Galatasaray evinde kayıp! Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu - Resim : 4

 

Galatasaray evinde kayıp! Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig giresunspor 2.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.