Aslan, Norveçli golcüyü bitiriyor! Bonservissiz transfer an meselesi

Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, santrfor için Erik Botheim’ı gözüne kestirdi. Öte yandan savaş nedeniyle FIFA’nın futbolculara tanıdığı sözleşme fesih hakkını kullanarak mayıs ayında Krasnodar ile olan kontratını sonlandıran 22 yaşındaki forvet Botheim, serbest oyuncu statüsünde.

Galatasaray Erik Botheim’ın temsilcisi ile temas kurdu. Bonservisi elinde olan Norveçli futbolcu imza parası talep ediyor.

KRASNODAR'LA OLAN SÖZLEŞMESİNİ SAVAŞ NEDENİYLE SONLANDIRDI

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle FIFA’nın futbolculara tanıdığı sözleşme fesih hakkını kullanarak mayıs ayında Krasnodar ile olan kontratını sonlandıran 22 yaşındaki forvet serbest oyuncu statüsünde.

İTALYA VE İNGİLTERE GİBİ ÜST DÜZEY LİGLERDEN TALİPLERİ VAR

Botheim’ın İtalya, İngiltere ve İskoçya’dan da talipleri var. Rus ekibi Krasnodar, Eric Botheim için Bodo Glimt’e 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Aslan, Norveçli golcüyü bitiriyor! Bonservissiz transfer an meselesi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Eric Botheim Norveçli golcü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.