Aslan Karatsev Dubai'de şampiyon

ATP 500 turnuvası Dubai Açık'ta zafer Aslan Karatsev'in oldu. Avustralya Açık'ta final oynayarak büyük bir sürprize imza atan Osetya asıllı Rus raket, finalde Güney Afrikalı Lloyd Harris'i rahat geçerek kariyerinin ilk ATP şampiyonluğuna ulaştı.

Kortlarda Aslan Karatsev fırtınası sürüyor... Avustralya Açık'ta final oynayarak tüm otoriteleri şaşırtan ve tenisiyle hayran bırakan Osetyalı raket, Dubai'de şampiyonluğa ulaştı.

ATP 500 turnuvası olan toplam 2 milyon dolar para ödüllü Dubai Açık'ta sırasıyla Egor Gerasimov, Daniel Evans, Lorenzo Sonego, Jannick Sinner, Andrey Rublev ve finalde Lloyd Harris'i mağlup eden 27 yaşındaki Aslan Karatsev, kariyerinin ilk şampiyonluğunu kucakladı.

Gerasimov ve Harris maçları hariç diğerlerine "favori olmayan taraf" olarak çıkan Karatsev, yarı finalde dünya 8 numarası vatandaşı Rublev'i 6-2, 4-6 ve 6-4'lük setlerle mağlup ederek kariyerinde tur seviyesindeki ilk final maçına yükselmişti.

Finalde ise Güney Afrikalı dünya 81 numarası Lloyd Harris'i karşısında bulan Aslan Karatsev, 6-3 ve 6-2'lik setlerle rahat kazandı. 

Sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık'a 121 numara olarak katılan ve Novak Djokovic'le final oynayan Karatsev, ATP sıralamasında 42. sırada yer alıyor.

Aslan Karatsev Dubai'de şampiyon ile ilgili etiketler Tenis Dubai Aslan Karatsev Lloyd Harris
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.