Aslan İtalyanlara kükredi! Galatasaray, Fiorentina'yı 2-1 mağlup etti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, son hazırlık maçında İtalyan ekibi Fiorentina ile karşı karşıya geldi. Avusturya'daki mücadelede Aslan, rakibini 2-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekipte golleri 5. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 42. dakikada Emre Akbaba kaydetti. İtalyan takımında tek golü 72. dakikada Sottil attı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da gerçekleştirdiği 2. etap kampındaki ilk maçında İtalya temsilcisi Fiorentina ile karşı karşıya geldi. Aslan rakibini 2-1 mağlup etti.

GOLLER, KEREM VE EMRE'DEN GELDİ

Maça hızlı bir başlangıç yapan sarı kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu ile 5. dakikada 1-0 öne geçti. Aslan bu golle yetinmeyip Emre Akbaba ile 42. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Galatasaray'da gollerin asistini Seferovic kaydetti.

SOTTIL'İN GOLÜ SKORU TAYİN ETTİ

Müsabakanın ikinci yarısında tempo biraz daha düşerken mor beyazlılardan Sottil, 72. dakikada farkı 1'e indiren golü kaydetti. Maç 2-1'lik skorla tamamlandı.

DUBOIS SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKTI

Sarı kırmızılıların yeni trnasferlerinden Dubois maçın 20. dakikasında sakatlanarak oyundan ayrıldı. Oyuncunun durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

ALTI HAZIRLIK MAÇINDA 3. GALİBİYET

Galatasaray, yeni sezon öncesi oynadığı 6. hazırlık maçında 3. kez kazandı

GURBETÇİ TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının İtalya temsilcisi ile yaptığı hazırlık maçına ilgi gösterdi.

Galatasaray'ın maç sonu paylaşımı:

.

Aslan İtalyanlara kükredi! Galatasaray, Fiorentina'yı 2-1 mağlup etti ile ilgili etiketler Galatasaray Fiorentina hazırlık maçı Yeni sezon hazırlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.