Aslan Asamoah'tan vazgeçmiyor!

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Kwadwo Asamoah'ın transferinden vazgeçmiyor. Yönetim, kontratı sezon sonunda bitecek yıldız oyuncuyla ocak ayında sözleşme imzalamayı hedefliyor...

Galatasaray, Kwadwo Asamoah transferi için girişimlerine devam edecek. Juventus'un Spinazzola'yı alamaması nedeniyle Asamoah da Torino ekibinde kaldı.

Adı Şampiyonlar Ligi listesine de yazılan Asamoah için artık Galatasaray'ın yeni bir transfer planı var. Takımıyla yaşadığı anlaşmazlığa rağmen İtalyan ekibi oyuncuyu bırakmadı.

Kontrat yenilenmesi isteği de geri çevrilen Asamoah, sezonun sonunda serbest kalacak. Bu nedenle oyuncunun peşini bırakmayacak olan sarı-kırmızılılar, ocak ayında 2018-2019 sezonu için oyuncuya sözleşme imzalatmak istiyor.
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün kısa süre önce kadrolarına katmak istedikleri Asamoah'ı Juventus'un bırakmama kararı aldığını ifade etmişti.

Aslan Asamoah'tan vazgeçmiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer asamoah
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.