Mesut Özil: Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'idir

Arsenal kariyeri artık sona eren ve Fenerbahçe'ye imza atması muhtemel olan Mesut Özil, Twitter'da #AskMEsut etiketiyle takipçilerinin sorularını yanıtladı. Yıldız futbolcu "İstanbul'da en sevdiğin semt?" sorusuna "Kadıköy" cevabı verdi. Bir başka soruyu ise "Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'idir" şeklinde yanıtladı.

Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Mesut Özil, Twitter hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Yıldız futbolcu, Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandıran paylaşımlarda bulundu. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transfer için "Geçmişe nazaran daha yakınız" açıklamasının üzerinden henüz bir kaç saat geçmişken "İstanbul'da en sevdiğin semt?" sorusuna "Kadıköy" cevabını veren 32 yaşındaki futbolcu, büyük heyecan yarattı.

#AskMesut etiketiyle soru cevap yapan Mesut Özil, müthiş bir ilgiyle karşılaştı. Pek çok soruyu cevaplayan Fenerbahçe'nin rüya transferi, dün akşam attığı tweetle "Haydi sizinle geçmiş ve gelecek üzerine biraz sohbet edelim. Sorularınızı saat 18.00'de bekliyor olacağım" duyurusu yaptı. Londra'da bulunan Özil'e sorulan sorular ve cevaplar şöyle:

SORU: "Arsenal'le sözleşmen sona eriyor. Eğer sana tek bir kulüp sözleşme önerse ve o kulüp Tottenham Hotspur olsa ne yaparsın?"

CEVAP: Kolay bir soru... Futbolu bırakırım!

SORU: Arsenal'de birlikte oynadığım isimlerden en iyi 11'i sorsam...?

CEVAP: Ospina - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Kolasinac - Cazorla, Ramsey - Serge Gnabry, Özil, Alexis Sanchez - Aubameyang

SORU: Arsenal'de oynamaktan keyif aldın mı?

CEVAP: Tabii ki aldım. Şimdiye kadar pek çok iniş ve çıkış oldu, ama sonuçta Arsenal'e katılma kararımdan asla pişman olmadım. Dürüst olmak gerekirse, Şubat ve Mart 2020'deki korona molasından önceki son birkaç maç gerçekten çok eğlenceli geçti. Gerçekten çok olumlu bir yolda olduğumuzu düşündüm. Ama aradan sonra maalesef işler değişti...

SORU: Çocukluğundan beri Fenerbahçeli olduğun biliniyor, neden Fenerbahçe peki?

CEVAP: Almanya'da doğup büyüdüm. Orada her Türk, bir Türk takımını tutar. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımıdır. Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'idir.

Mesut Özil: Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'idir ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.