Aşkını koluna dövme yaptırmıştı! Hadise ile Kaan Yıldırım'dan flaş hamle! Ayrıldılar mı?

Son dönemde bir dargın bir barışık aşk yaşayan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber geldi. Ayrılık iddialarıyla gündemden düşmeyen ünlü çift ilişkilerini noktaladı.

Ebru Gündeş'in 11 yıllık eski eşi Reza Zarrab ile adının yasak aşk dedikodularına karışmasının arıdan en büyük destekçisi sevgilisi Kaan Yıldırım olan 35 yaşındaki pop şarkıcısı Hadise zor günleri atlamadı.


Yasak aşk skandalının ardından Kaan Yıldırım ile sürekli ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Hadise son olarak aşkını koluna kazıtarak 'ayrılık yok' mesajı vermişti.

Aşkını koluna dövme yaptırmıştı! Hadise ile Kaan Yıldırım'dan flaş hamle! Ayrıldılar mı?

Genç popçu, kendi isminin ve sevgilisinin baş harflerini bileğine dövme yaptırarak aşklarını ölümsüzleştirmişti. Hadise'nin bu hamlesi 'aşk devam' şeklinde yorumlanmıştı.


AYRILIK İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI


Hadise, uzun süredir aradığı aşkı 34 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım'da bulmuştu. Geçtiğimiz yıldan bu yana aşk yaşayan çift kısa bir ayrılık yaşamış fakat sonra ilişkilerine yeniden şans vermişti. Son dönemde ayrıldıkları konuşulan çiftle ilgili haberler doğru çıktı.

Aşkını koluna dövme yaptırmıştı! Hadise ile Kaan Yıldırım'dan flaş hamle! Ayrıldılar mı? - Resim : 2

Pandemi sürecinden sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan çift sürpriz bir kararla ayrıldı. Haklarında çıkan haberlerle ilgili sessiz kalan çift sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı. Aynı zamanda birlikte çekilen karelerini de sildiler. Bu hamle ünlü çiftin yollarını tamamen ayırdığı şeklinde yorumlandı.

 

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER!

Instagram'da 12,6 milyon takipçisi bulunan Hadise kendisini takip eden kimseyi takip etmiyor.

Kaan Yıldırım

1 milyon takipçisi bulunan Kaan Yıldırım ise 433 kişiyi takip ediyor ancak takip ettiği isimler arasında artık Hadise yok.

Hadise


Rol aldığı Hekimoğlu dizisinin final yapmasının ardından yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, annesi Seyhan Yıldırım ve ablası Kaan Yıldırım ile birlikte çıktığı tatilde moral depoluyor.

Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım’ın annesi Seyhan Yıldırım oğlu ve Hadise'nin yeniden barışıp evlilik kararı almalarının ardından Beykoz Konakları’ndaki evinin kiracısını arayarak “Evi boşaltın, oğlum evlenecek” talimatında bulunmuştu.

Aşkını koluna dövme yaptırmıştı! Hadise ile Kaan Yıldırım'dan flaş hamle! Ayrıldılar mı? - Resim : 6

DÖVMEYE NE OLACAK?

Uzun süredir aşk yaşayan Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım'ın ilişkilerini nikahla taçlandırmaları beklenirken ayrılması hayranlarını üzdü. Hadise'nin bileğindeki dövmesini sildirip sildirmeyeceği ise merak konusu oldu.

Aşkını koluna dövme yaptırmıştı! Hadise ile Kaan Yıldırım'dan flaş hamle! Ayrıldılar mı? ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Hadise Instagram Sosyal Medya Dövme ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.