Aşkını kanıtlamak için eski kız arkadaşına tecavüz etti!

İngiltere’nin Manchester şehrinden gelen son dakika haberine göre, 17 yaşındaki bir genç, eski sevgilisine dehşeti yaşattı. Saldırgan Carty-Shaw, eski kız arkadaşı ile görüştüğü için, sevgilisi Sara tarafından terk edilince kendisini affettirmek için akıl almaz bir şey yaptı. Sevgilisi Sara, 17 yaşındaki çocuğa, “Bana aşıksan eski kız arkadaşını öldürmelisin” dedi.

17 yaşındaki Carty-Shaw'ın sevgilisi Sara, Carty-Shaw'ın eski kız arkadaşı ile görüştüklerini öğrendi. Bunun üzerine bir süre sözlü tartışma yaşayan sevgililer birbirinden ayrıldı. 17 yaşındaki Shaw, ayrıldığı Sara ile tekrar sevgili olmak istediğini söyledi. Sara ise tek şartla ona geri döneceğini söyleyerek yapması gerekenleri anlattı. Sara, erkek arkadaşından eski kız arkadaşını öldürmesini istedi! Adını olaydan sonra Mori olarak değiştiren Sara'yı geri kazanmak isteyen erkek arkadaşı, 16 yaşındaki Iman Nassir'i öldürmek için plan yapmaya başladı.

ÖNCE ÖZLEMİŞ GİBİ YAPARAK EVİNE GİTTİ

Manchester şehrinde yaşayan eski kız arkadaşı Nassir'in evine giden çocuk, kızla konuşarak onu özlediğini söyledi. Yaklaşık 2 saat cinsel ilişki yaşamaya zorladıktan sonra dehşet başladı.

Bu esnada Sara, Carty-Shaw'a Whatsapp'tan mesaj göndererek, ne yaptığını videoya çekmesini istedi ve planlarını takip ettiğinden emin olmak için fotoğraf göndermesini söyledi.

Saldırgan Shaw, eski kız arkadaşına "Seni öldürmek zorundayım, ister ben öldüreyim, istersen intihar et" dedi ve ölüm yöntemini seçmesini istedi.

Kurbana, onu öldürmesi için kendisine baskı yapıldığını ve ölmezse birilerinin ailesine zarar vereceğini söyledi.

Daha sonra kız arkadaşını öldürmekten vazgeçtiğini söyleyerek "Bir fotoğraf çekelim, seni boğmuşum gibi bir poz ver" dedi.
Çocuğun eski kız arkadaşı, boğulmuş gibi görüntü vermek için boynuna makyaj uyguladı ve fotoğraf çekebilmesi için gözlerini kapattı.

Ama gözlerini açtığında eski erkek arkadaşının elinde bir bıçak tuttuğunu gördü. Polisi ve arkadaşlarını aramak için ayağa kalkan kızla 17 yaşındaki saldırgan arasında arbede yaşandı.

Iman, Carty-Shaw'a gitmesini söyledi ve onu merdivenlerden aşağıya ve dışarıya bahçeye itti. Ancak geri dönün saldırgan, kurbanı kaçarken kafasına, boynuna ve sırtına defalarca bıçak sapladı.

Polis, saldırıdan kısa bir süre sonra kanlı kıyafet ve ayakkabıları ile çocuğu yakaladı. Sara da onun hemen ardından tutuklandı. Polis, cinayete yardım eden kız arkadaşının telefonunda "Aptalca bir şey yapma, geride DNA'nı bırakma" şeklinde mesajlar buldu.

Saldırıdan kurtulduğu için şanslı olduğu söylenen kurban, ağır yaralanmalar nedeniyle tedavi altına alındığı hastaneden bir ay sonra taburcu oldu.

O zamandan beri ailesiyle ve Carty-Shaw'dan olan erkek bebeği ile yaşamaya başladı ve başka bir şehre taşındı.

Olayla ilgili Manchester'daki mahkemede görülen son duruşmada, sanıkların cezası beli oldu. Sara ve erkek arkadaşı Shaw 16 yıl hapis cezası alarak cezaevine gönderildi.

Aşkını kanıtlamak için eski kız arkadaşına tecavüz etti! ile ilgili etiketler cinsel taciz Cinsel İlişki cinsel saldırı Tecavüz Kız Arkadaş Yaralama Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.