Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu gidiyor! Yerine O bomba isim geliyor! İşte değişen senaryo

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Aşkın Tarifi’nde yer yerinden oynuyor. Partneri Serra Arıtürk ile dizideki bazı sahnelerde yakınlaşması sonrasında eşi Neslihan Atagül’den veto kararı alan Kadir Doğulu’nun diziden ayrılacağı ve yerine Çukur’un başrol oyuncusunun geleceği iddia ediliyor.

Yaz dizileri sezonunda Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Aşkın Tarifi’nde roller bir kez daha değişmenin aşamasına kadar geldi. Başrollerdeki partneri Serra Arıtürk ile bazı sahnelerde yakınlaşması sonrasında bu görüntülerin basında yer almasına sinirlenen Neslihan Atagül’ün eşi için bazı kararlar aldığı belirtildi.

Aşkın Tarifi dizisinde Fırat karakterini canlandıran Kadir Doğulu ile Naz karakterine hayat veren Serra Arıtürk senaryo gereği de olsa yakınlaşmaları dikkatlerden kaçmayan bir hadise olarak ön planda yer aldı. Eşi Neslihan Atagül’ün özellikle sosyal medyadaki paylaşımlar sonrasında eşi Doğulu ile kısa süren bir polemik yaşadığı ve hatta yakışıklı oyuncunun hayranlarının da bu duruma tepki göstermesi bir başlangıç olmuştu.

Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu gidiyor! Yerine O bomba isim geliyor! İşte değişen senaryo

Reytinglerde tavan yapan bu görüntülerin akabinde senaryoda bazı değişikliğe giden Aşkın Tarifi dizisinde ilerleyen bölümlerde Kadir Doğulu ile yolların ayrılacağı ve şimdiden onun yerine gelecek yeni oyuncu ile de temas halinde bulunulduğu kaydedildi.

Son olarak Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli ile bir görüşme gerçekleştiren dizi yapımcılarının oyuncunun kendisinden cevap bekledikleri de son gelen kulis bilgilerinden biri oldu.

Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu gidiyor! Yerine O bomba isim geliyor! İşte değişen senaryo - Resim : 2

Eşi Atagül’ün kıskançlıklarına daha fazla dayanamayan yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu’nun da bu performansından etkilenmeden Aşkın Tarifi dizisinde devam edemeyeceği kısa zamanda oyuncu ile yolların ayrılabileceği iddia edildi.

Şimdiden yapımcı firmanın Aras Bulut İynemli ile görüşmelere devam ettiği bu aralarda 'Çukur' dizisinde rol gereği sevgili olduğu Damla Sönmez ile aşk yaşadığı iddia edilen yakışıklı oyuncudan haber beklenildiği kaydedildi.

Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu gidiyor! Yerine O bomba isim geliyor! İşte değişen senaryo ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Aras Bulut İynemli Aşkın tarifi Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.