Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu Artık Yok! Fırat'ın Rolü Burak Deniz'e Emanet! İşte O Karar

Aşkın Tarifi başrol oyuncularından Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk arasında geçtiğimiz aylardaki yakınlaşma Neslihan Atagül’ün canını bırak yakmış ve güzle oyuncu bu duruma el atmak durumunda kalmıştı. Reytinglerde gerileme dönemine giren dizi için bir son dakika kararı alındığı iddiası kulislerden basına sızdı.

Yaz dizileri arasında en çok ilgi çeken Aşkın Tarifi son haftalarda büyük bir hüsran yaşatmakta. Başrollerinde Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu’nun oynadığı dizide kısa süren bir yakınlaşma değişik dedikoduları gündeme taşımış hatta bu olay sonrasında aşk kıvılcımları için temel atıldığı bile söylenmişti.

Fırat karakterine hayat veren Kadir Doğulu ile Naz karakterini canlandıran Serra Arıtürk arasında senaryo gereği de olsa yaşanan yakınlaşma yakışıklı oyuncunun eşi Neslihan Atagül tarafından veto yemiş hatta mutlu çiftin evliliklerine nazar değdiği bile iddia edilmişti. Ancak tüm bu olaylar yaşanırken Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisindeki partnerine bu denli yakınlaşması hayranları tarafından da tepki görmüş ve bazı paylaşımlarda bulunulmuştu.

Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu Artık Yok! Fırat'ın Rolü Burak Deniz'e Emanet! İşte O Karar

Düşen reytingler sonrasında dizide senaryo değişikliğine gitme kararı olan yapımcı firma ilk olarak senaristi değiştirme yolunu denedi. Aşkın Tarifi dizisinin yeni senaristi Makbule Kosif oldu. Ancak bu ismin senarist olması ile de pek çok şeyin değişmediği gözlemlendi.

Kulislerden gelen son iddialarda Atagül’ün bu tür davranışlarının Kadir Doğulu’nun da performansını etkilemesinden ötürü yapımcı firmanın yakışıklı oyuncu ile kısa zamanda yolları ayırma kararı alacağı vurgulandı. Merakla beklenen diğer bir konu ise bu karar sonrasında ne gibi şeyler olacağı yönünde bir gelişme ortaya çıktı.

Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu Artık Yok! Fırat'ın Rolü Burak Deniz'e Emanet! İşte O Karar - Resim : 2

Şimdiden yapımcı firma Kadir Doğulu yerine yeni bir isim aramaya başlarken Maraşlı dizisinin sona ermesi ile İtalya’da bir yapımda görev alan Burak Deniz isminin ön plana çıkması dikkatlerden kaçmadı. Aşkın Tarifi dizisi için yakın bir zamanda yapımcı firmadan Deniz’e bir teklif gitmesi gündeme gelebilecek.

Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu Artık Yok! Fırat'ın Rolü Burak Deniz'e Emanet! İşte O Karar ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Burak Deniz Aşkın tarifi Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.