Aşkın Tarifi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden Aşkın Tarifi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Aşkın Tarifi saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu’nun yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi 9. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek için restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde gerçek aşkla tanışır.

Aşkın Tarifi Yeni Bölüm Hangi Günler?

Başrollerinde Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Aşkın Tarifi 9. bölümü ile 9 Ağustos Pazartesi akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

Aşkın Tarifi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Aşkın Tarifi Saat Kaçta Başlıyor?

Aşkın Tarifi dizisi Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Naz'ın oynadığı büyük intikam oyunu, Fırat ile Naz arasında yepyeni bir aşk-nefret savaşı başlatır. Restorana inadına geri dönen Fırat ve onu göndermeye kararlı olan Naz arasında geçecek oyunlar tehlikeli boyutlara gelecektir.

Aşkın Tarifi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Kariyeri bitirilen Taylan bundan dolayı Fırat'ı sorumlu tutacak, hem Fırat'ı Naz'dan koparıp kendine çekmek hem de profesyonel hayatında tekrar çıkış yakalamak için farklı yollar arayacaktır. Taylan'ın oyunları sonucunda büyük bir açmaza düşen Naz ve Fırat ne yapacaktır?

Aşkın Tarifi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Aşkın tarifi Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.