Aşkın Tarifi oyuncuları ödül alıyor! Ama dizinin reytingleri yerlerde sürünüyor! Kanal D ipi çekti, yeni diziyi açıkladı!

Aşkın Tarifi dizisi için final iddiaları gün geçtikçe güçleniyor. Dizinin başrolleri Kadir Doğulu ve Serra Aktürk geçtiğimiz gün en iyi erkek ve kadın oyuncu ödülü aldı. Ancak bu ödüllere rağmen reytingler adeta yerlerde sürünüyor.

Kanal D'de her Pazartesi akşamı ekrana gelen Aşkın Tarifi dizisinde sular durulmuyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Aktürk'ün rol aldığı dizinin reytinglerde istediği başarıyı yakalayamaması kanal yönetimini harekete geçirdi. Dizinin kısa sürede final yapması beklenirken yerine El Kızı adlı yeni dizinin yayınlanması bekleniyor.

Oyuncu Kadir Doğulu'nun rol arkadaşı Serra Aktürk ile geçtiğimiz günlerde birbirlerini kesmesi ve yakınlaşması magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Hatta Doğulu'nun eşi ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün konuyla ilgili açıklamaları ve ayrılık sinyalleri verdiği iddia edilmişti.

Aşkın Tarifi oyuncuları ödül alıyor! Ama dizinin reytingleri yerlerde sürünüyor! Kanal D ipi çekti, yeni diziyi açıkladı!

Her iki oyuncunun da geçtiğimiz günlerde en iyi erkek oyuncu ve en iyi çıkış yapan oyuncu ödülleri alması tuhaf karşılandı. Öte yandan Dizinin reytinglerinin yükseltilmesi adına başarısız bir PR çalışması olduğu düşünülen bu haberlere rağmen Aşkın Tarifi dizisi reyting sıralamasında en arkalarda bile kendine zor yer buluyor.

 

Aşkın Tarifi oyuncuları ödül alıyor! Ama dizinin reytingleri yerlerde sürünüyor! Kanal D ipi çekti, yeni diziyi açıkladı! - Resim : 2

Kanal D Aşkın Tarifi'nin ipini çekti!

Dizinin beklentileri karşılaşaması ve izleyicinin ilgisini çekmemesi Kanal D yönetimini de harekete geçirdi. Aşkın Tarifi adlı diziyi kısa süre sonra yayından kaldırması beklenen yönetim, yapımcıların kapısını çaldı.

Aşkın Tarifi oyuncuları ödül alıyor! Ama dizinin reytingleri yerlerde sürünüyor! Kanal D ipi çekti, yeni diziyi açıkladı! - Resim : 3

Bunun üzerine yeni yayın dönemine de iddialı bir giriş yapmak isteyen kanal yönetimine El Kızı adlı teklif edildi. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili açıklamanın yapılması bekleniyor.

Aşkın Tarifi oyuncuları ödül alıyor! Ama dizinin reytingleri yerlerde sürünüyor! Kanal D ipi çekti, yeni diziyi açıkladı! ile ilgili etiketler Kanal D Kadir Doğulu Aşkın tarifi serra aktürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.